Cieplik2 Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 To znowu ja ;) właściwie to chciałem sie dowiedzieć od czego zacząć w mayi?. Praktycznie nic nie umiem zrobić ani nigdy nie bawiłem sie w programie 3d. Z góry dziekuje za pomoc. ps. długo trwa nauka zanim zrobi sie coś lepszego??? coś w stulu prostej animacji itp. ??? Coś co cieszy oko;) ...
xeav Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 zacznij od robienia tych tutoriali a jeśli coś nie będziesz wiedział to pisz na forum :] http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=9718 + wideotutki np, gnomon, lub simplymaya
Gordy Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Zacznij od prostych rzeczy. Np. głośniki, szklanki, I-pody, itd. Poznaj na ich przykładzie tzw. workflow w Mayi; narzędzia i interface. Poszukaj zawczasu najwazniejszego klawisza "F1".
kannu Napisano 5 Styczeń 2006 Napisano 5 Styczeń 2006 Zebyś zrobił cos , co cieszy Twoje oko - to względnie szybko - wystarczy paintFX. Zeby ucieszyć oko ludzi z forum to troche dłużej :) (Wiekszosc zna mozliwosci paintFX) - ale sie nie zniechęcaj.
Rekomendowane odpowiedzi