Napisano 6 Styczeń 200619 l Witam, jestem nowym urzytkownikiem forum. Od jakiegoś czasu obserwuje sobie pracki i pomysły tutaj zgromadzone. Naprawde podziwiam wasze możliwości, mam nadzieje, że niebawem osiągne porównywalny poziom. Na razie chciałbym zamieścić nieskończoną prackę. Licze na konstruktywną krytykę :P http://www.sie.vectranet.pl/~katai/wolvie.jpg P.S. Link nie działa po kliknięciu ale można go skopiować i wkleić w przeglądarkę, powinien działać w ten sposób. Nie wiem dlaczego, chyba coś skopałem.
Napisano 6 Styczeń 200619 l Witamy :) Ładna pracka,lubie Wolviego . W linku należy dodać na przedzie i działaw ten sposub:
Napisano 12 Styczeń 200619 l Swiatlocien calkiem fajny ( swiatlo odbite w cieniach ładnie , moze nieco za ostro ) ,jednak brakuje mi bardziej zdecydowaniej bryłowatości , zbudowanej swiatlem. No i mam pewne zarzuty do anatomii ( m.in. te kły wyrastające z dwójek są jakieś niefajne ). Popróbuj roznych pedzelkow , soft brush moze pasowac do rysowania cery ale zęby powinienes raczej zrobic twardym pedzlem , dać na nich ostre ,wyraźne odblaski.Wlosy tez raczej jakims specjalnym pedzlem. I wogole unikaj soft bruszów najlepiej :) PS: pracka spoko jest :)