Hindus Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Taki szybki opis resume w maxwellu dopoki nie wydadza jakiejs konkretnej wersji - opcja pozwala renderowac np 5godzin, wyłączyc kompa i potem renderowac dalej od danego miejsca- podziekowania dla wielu osob, trojkata, pendzla, malefatal ;) ciezko mi było to napisałem jak zkapowałem jak to chodzi - moze komus sie przyda - pozdro - niszczyc noise ;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhonin Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 czesc mam problem z tym, mam dokladnie ta sama wersje maxwella ale nie moge zapisac pliku mxi, moze moj maxwel jest jakis niepelny ?? http://img132.imageshack.us/img132/662/error0ma.jpg wiecie jak na to poradzic ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pilo Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 @rhonin Dlaczego Twój Maxwell ma być niepełny? Czyżbyś kupił tylko połowę softu? Albo wcale? Proponuję zadać to pytanie na http://www.maxwellrender.com/forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt0000 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Hej, jestem tu nowy więc witam wszystkich. Mam wersje studio 1.0 i niestety podany w tutku wiersz poleceń nie działa. Komendy c lub w po -mxi:(c lub w),c:\file.mxi są nie prawidłowe. Działa komenda resume wtedy maxwell od nowa zapisuje plik *.mxi, i działa jeśli nie wpisze zadnej komendy : -mxi:c:\file.mxi wtedy w konsoli maxwella pojawia sie komunikat : reading mxi file,następnie ze czytanie zakończone sukcesem i zaczyna renderować, i teoretycznie chyba powinien kontunuować render po takim komunikacie ale tak sie nie dzieje. Może ktoś ma pomysł na komende :) ??? Dzięki za pomoc, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 Resume nie działa w wersjach 1.X - dopiero w następnych ma byc dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi