illy Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 Dla mnie bitwa moze sie skonczyc w sierpniu bo wiecej juz nie wymysle. Ale jak chcecie. Pamietajcie tez ze ja uczestnicze:))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 hura , do wrzesnia [jupi][jupi][jupi] jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 21 Sierpień 2003 Share Napisano 21 Sierpień 2003 Wiedziałem że sie ucieszysz [rotfl2][rotfl2][rotfl2] Czyli postanowione do końca września wszystkim pasuje, :D SWEET :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Sierpień 2003 Share Napisano 25 Sierpień 2003 Dobra odpowiada mi ale przypomnijcie jakby co jeszcze po drodze ze sie konczy czas bo powenie sie jednak ie wyrobie?! Czy ktos wiec co nastepne?! scena z filmu czy co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 26 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2003 jak sie niewyrobisz to najwyzej jeszcze przedluzymy termin jak sie reszta zgodzi bo tez niewiem czy sie wyrobie bo dochodzi szkola i kilka innych projektow a niewiadomo co bedzei nastepnym tematem bitwy trzeba sei na czacie spotkac i ustalic jaki termin wam pasuje ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 26 Sierpień 2003 Share Napisano 26 Sierpień 2003 poczekajmy może z wyborem następnego tematu....[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Wrzesień 2003 Share Napisano 24 Wrzesień 2003 Panowie co sie dzieje. Robimy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Trzeba to wreście skończyć. Jak tylko dostane maxa w moje rączki bo ostatnio mam z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 trza skonczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 lipa cos mi sie na kmpie skoplao i niemoge renderowac bo mi blad wyskakuje :( chyba dysk mi is euszkodzil i nawet tego nierobie bo i tak niezrenderuje wiem ze juz przegralem jak bede mial kmpa naprawionego to zamieszcze skonczona prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 :(:(:(:(:(:(:(:( Zależy jakim błędem wywala, napisz. W większości przypadków pomaga przeinstalowanie rendera (chyba że wywala ci to na wszystkich), a nawet jeśli to reinstalka maxa powinna pomóc. Dla dobra sprawy moge ci renderować. Nie opuszczaj nas... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 tna kazdym renderze pozatym mialem formata wiec niejest to wina maxa wogle niemoge innego wina niz 98 wgrac bo mi blad wyskakuje i lipa i w gry niemoge grac :( to musi byc cos uszkodzone to jak chcesz to jutro zrobie teksturki juz finalne i mi wyrenderujesz bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 1 Październik 2003 Share Napisano 1 Październik 2003 Jest jeszcze jeden sposób, powinno działać, ale to już 2669550. A co do scenki to wołaj kiedy będziesz chciał render. :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Tylko nie pomagac za bardzo sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi