Napisano 20 Sierpień 200321 l Dla mnie bitwa moze sie skonczyc w sierpniu bo wiecej juz nie wymysle. Ale jak chcecie. Pamietajcie tez ze ja uczestnicze:)))))))))
Napisano 21 Sierpień 200321 l Wiedziałem że sie ucieszysz [rotfl2][rotfl2][rotfl2] Czyli postanowione do końca września wszystkim pasuje, :D SWEET :D
Napisano 25 Sierpień 200321 l Dobra odpowiada mi ale przypomnijcie jakby co jeszcze po drodze ze sie konczy czas bo powenie sie jednak ie wyrobie?! Czy ktos wiec co nastepne?! scena z filmu czy co?!
Napisano 26 Sierpień 200321 l Autor jak sie niewyrobisz to najwyzej jeszcze przedluzymy termin jak sie reszta zgodzi bo tez niewiem czy sie wyrobie bo dochodzi szkola i kilka innych projektow a niewiadomo co bedzei nastepnym tematem bitwy trzeba sei na czacie spotkac i ustalic jaki termin wam pasuje ??????
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Trzeba to wreście skończyć. Jak tylko dostane maxa w moje rączki bo ostatnio mam z tym problem.
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Autor lipa cos mi sie na kmpie skoplao i niemoge renderowac bo mi blad wyskakuje :( chyba dysk mi is euszkodzil i nawet tego nierobie bo i tak niezrenderuje wiem ze juz przegralem jak bede mial kmpa naprawionego to zamieszcze skonczona prace
Napisano 30 Wrzesień 200321 l :(:(:(:(:(:(:(:( Zależy jakim błędem wywala, napisz. W większości przypadków pomaga przeinstalowanie rendera (chyba że wywala ci to na wszystkich), a nawet jeśli to reinstalka maxa powinna pomóc. Dla dobra sprawy moge ci renderować. Nie opuszczaj nas... ;)
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Autor tna kazdym renderze pozatym mialem formata wiec niejest to wina maxa wogle niemoge innego wina niz 98 wgrac bo mi blad wyskakuje i lipa i w gry niemoge grac :( to musi byc cos uszkodzone to jak chcesz to jutro zrobie teksturki juz finalne i mi wyrenderujesz bede wdzieczny
Napisano 1 Październik 200321 l Jest jeszcze jeden sposób, powinno działać, ale to już 2669550. A co do scenki to wołaj kiedy będziesz chciał render. :cool: