Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Moze tak troszke nie pokolei, ale chcialam sie pochwalic ze w ciagu ostatnich kilku godzin zrobilam znaczne postepy. ponizej zalaczam kolejne etapy mojej pracy. jak na razie wszystko malowalam areografem i tylko kredkami olowkowymi zaznaczalam gdzie polozyc cienie. i juz nawet doszlam do tego gdzie umiejscowione beda moje postaci.

[ATTACH]31324[/ATTACH]

[ATTACH]31325[/ATTACH]

[ATTACH]31326[/ATTACH]

[ATTACH]31327[/ATTACH]

[ATTACH]31328[/ATTACH]

Zainteresowalo mnie to, iz w tym konkursie zaproponowano dowolną technikę. Pomysł już mam, ale jeszcze chwilę potrwa zanim przeniosę na papier pierwsze szkice. Na papier, gdyż rysunek zamierzam wykonac techniką tradycyjną, aerograf+ołówek+rapitograf.

Nareszcie udalo mi sie wyrwac troche czasu i zasiasc do pracy. po dlugich poszukiwaniach modeli mam juz pierwsze zarysy mojej pracy. poprzednie szkice nie zaslugiwaly na uwage. wydaje mi sie ze dosc ciekawym bedzie obserwacja jak z niezbyt ciekawych poczatkow powstaje cos fajnego. na razie szkic olowkiem na formacie 610mm x 860mm- faza1. oraz faza2, polozona pierwsza warstwa farby akrylowej aerografem na wilku. niestety, jakosc zdjec mojej pracy nie jest najlepsza, za co bardzo przepraszam i postaram sie to zmienic nastepnym razem.

[ATTACH]31009[/ATTACH]

[ATTACH]31010[/ATTACH]

A to kolejny etap, gdy dodaje juz troche kolorow, na razie tylko wilk.[ATTACH]31188[/ATTACH]

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A mozesz napisac co bedzie przedstawiac Twoja praca??:) i radze zmienic temat tak aby to wygladalo jak reszta watkow,pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Napisano

maja113 -> witam na forum i w Bitwie :) powodzenia życzę i czekamy na updaty

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.