Gość maja113 Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Moze tak troszke nie pokolei, ale chcialam sie pochwalic ze w ciagu ostatnich kilku godzin zrobilam znaczne postepy. ponizej zalaczam kolejne etapy mojej pracy. jak na razie wszystko malowalam areografem i tylko kredkami olowkowymi zaznaczalam gdzie polozyc cienie. i juz nawet doszlam do tego gdzie umiejscowione beda moje postaci. [ATTACH]31324[/ATTACH] [ATTACH]31325[/ATTACH] [ATTACH]31326[/ATTACH] [ATTACH]31327[/ATTACH] [ATTACH]31328[/ATTACH] Zainteresowalo mnie to, iz w tym konkursie zaproponowano dowolną technikę. Pomysł już mam, ale jeszcze chwilę potrwa zanim przeniosę na papier pierwsze szkice. Na papier, gdyż rysunek zamierzam wykonac techniką tradycyjną, aerograf+ołówek+rapitograf. Nareszcie udalo mi sie wyrwac troche czasu i zasiasc do pracy. po dlugich poszukiwaniach modeli mam juz pierwsze zarysy mojej pracy. poprzednie szkice nie zaslugiwaly na uwage. wydaje mi sie ze dosc ciekawym bedzie obserwacja jak z niezbyt ciekawych poczatkow powstaje cos fajnego. na razie szkic olowkiem na formacie 610mm x 860mm- faza1. oraz faza2, polozona pierwsza warstwa farby akrylowej aerografem na wilku. niestety, jakosc zdjec mojej pracy nie jest najlepsza, za co bardzo przepraszam i postaram sie to zmienic nastepnym razem. [ATTACH]31009[/ATTACH] [ATTACH]31010[/ATTACH] A to kolejny etap, gdy dodaje juz troche kolorow, na razie tylko wilk.[ATTACH]31188[/ATTACH]
emenemsbis Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 A mozesz napisac co bedzie przedstawiac Twoja praca??:) i radze zmienic temat tak aby to wygladalo jak reszta watkow,pozdrawiam i zycze powodzenia:)
Leru Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 maja113 -> witam na forum i w Bitwie :) powodzenia życzę i czekamy na updaty
Rekomendowane odpowiedzi