rybak-tomasz Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 no to siup :cool: wkrótce pokażę co przygotowałem
Leru Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 rybak-tomasz -> witam na forum i w Bitwie! :) Możesz skrobnąć kilka słów o Twojej pracy ? Jaki masz pomysł, jak go chciałbyś realizować, jaką techniką itd. Jest to dość ważne :) powodzenia
rybak-tomasz Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 Wynotowałem sobie sporo pomysłów, ponieważ temat jest bardzo pojemny. Wybrałem "Miłość i Zaborczość." Co jest myślą przewodnią - łatwo się domyślić - Piękna to Miłość, Bestia to Zaborczość. Niektórzy tak mają, że poznają drugą osobę, zakochują się, czasem z wzajemnością, wszystko jest ślicznie... aż okazuje się, że nagle ta druga osoba staje się więźniem. Moja praca ma w sposób metaforyczny o tym traktować. Wyobrażam to sobie trochę jak plakat w stylu Olbińskiego. Nie będzie to jednak obraz, lecz połączenie kilku technik. Wykorzystam rysunek, zeskanowane tkaniny i inne materiały oraz zdjęcia. A całość zostanie zmontowana za pomocą ps. Tabletu nie mam i walczę o niego :D
rybak-tomasz Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 pierwszy szkic, mało czytelny, ale w nim zawarłem co najważniejsze ;)
rybak-tomasz Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 najpierw zabrałem się za więzienie
rybak-tomasz Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 w miarę prac nad projektem, pozmieniałem co nieco, żeby więzienie było bardziej atrakcyjne dla oka. dodałem też niebo, trawę i kamienie. nie umieszczam fotek, bo nie jest to zbyt ważne, chciałem skupić się na procesie zmian. jeśli któryś z moderatorów chce żebym umieścił, to rzecz jasna dodam. a póki co przedstawiam3/4 zrealizowanego pomysłu. została mi jeszcze Piękna oraz... jeden element nad którym się zastanawiam :) pozdrawiam wszystkich konkurentów i życzę powodzenia :D
Paul_PL Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 Ooo...zaczyna nabierać kształtów.Jak dla mnie troszkę płaskie i zęby nei pasuja do reszty jakoś. Jezel iwolno siewtrącic to nie wiem czy nie lepiej nyło by dac jakieś bardziej niegoscinne otoczenie, pustynię,moze skarpę?
Chalek Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 fajnie to nawet wyglada, ale chyba faktycznie za plaskie
rybak-tomasz Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 w jakim sensie płaskie? co proponujesz, bo przyznam, że nie bardzo rozumiem
Chalek Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 nie znam sie na 2d za bardzo, ale patrzac na obrazek nie czuje sie bryly, tego, ze obiekt jest trojwymiarowy, moze brakuje cieni/swiatla itd...
Paul_PL Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Prblem chyba tkwi w podłozu,widać sztucznie nałożony cień, przez co kamienie wyglądają jak zdjecie,którym są. Poza tym jakoś dolna sczęka dziwnie wchdzi w kamienie. Postaraj sieę też pogłębic ściane wewnatrz kaltki,może całą nawet powiększyć.
rybak-tomasz Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 Paul_PL - zmieniłem co nieco. Chalek - w ps nie ma takich funkcji (w zasadzie jest oświetlenie, które zapewnia gniotowate rezulaty), ale powinno być lepiej
Grudzien Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 myśle, ze Chalkowi chodzilo o to, ze praca jest "zbyt" dwu-wymiarowa... niewiem może jakieś "coś" latajacego, chdzacego, pelznacego za tym czyms wielkim :] ... chyba trudno mnie zrozumieć co :P
Chalek Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 wlasnie o to mi chodzilo, wiem, ze photoshop, to nie program do 3d ;)
rybak-tomasz Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 "rzekli tragikowi, że mało śmieszny" ;) dodałem piękną, czyli moją żonkę :D jako, że jej nie widać (grafa jest formatu A5), zbliżenie dodałem, prawa rączka do poprawki... jeszcze nad 1 elementem dumam czy dodać...
Grudzien Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 powiem szczeze ze twoja praca wyroznia sie na swoj sposob :P ... wcale nie zly sposob
Rekomendowane odpowiedzi