Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

rybak-tomasz -> witam na forum i w Bitwie! :) Możesz skrobnąć kilka słów o Twojej pracy ? Jaki masz pomysł, jak go chciałbyś realizować, jaką techniką itd. Jest to dość ważne :)

powodzenia

Napisano
  • Autor

Wynotowałem sobie sporo pomysłów, ponieważ temat jest bardzo pojemny. Wybrałem "Miłość i Zaborczość." Co jest myślą przewodnią - łatwo się domyślić - Piękna to Miłość, Bestia to Zaborczość. Niektórzy tak mają, że poznają drugą osobę, zakochują się, czasem z wzajemnością, wszystko jest ślicznie... aż okazuje się, że nagle ta druga osoba staje się więźniem. Moja praca ma w sposób metaforyczny o tym traktować. Wyobrażam to sobie trochę jak plakat w stylu Olbińskiego. Nie będzie to jednak obraz, lecz połączenie kilku technik. Wykorzystam rysunek, zeskanowane tkaniny i inne materiały oraz zdjęcia. A całość zostanie zmontowana za pomocą ps. Tabletu nie mam i walczę o niego :D

Napisano
  • Autor

w miarę prac nad projektem, pozmieniałem co nieco, żeby więzienie było bardziej atrakcyjne dla oka. dodałem też niebo, trawę i kamienie. nie umieszczam fotek, bo nie jest to zbyt ważne, chciałem skupić się na procesie zmian. jeśli któryś z moderatorów chce żebym umieścił, to rzecz jasna dodam. a póki co przedstawiam3/4 zrealizowanego pomysłu. została mi jeszcze Piękna oraz... jeden element nad którym się zastanawiam :)

pozdrawiam wszystkich konkurentów i życzę powodzenia :D

Napisano

Ooo...zaczyna nabierać kształtów.Jak dla mnie troszkę płaskie i zęby nei pasuja do reszty jakoś. Jezel iwolno siewtrącic to nie wiem czy nie lepiej nyło by dac jakieś bardziej niegoscinne otoczenie, pustynię,moze skarpę?

Napisano

nie znam sie na 2d za bardzo, ale patrzac na obrazek nie czuje sie bryly, tego, ze obiekt jest trojwymiarowy, moze brakuje cieni/swiatla itd...

Napisano

Prblem chyba tkwi w podłozu,widać sztucznie nałożony cień, przez co kamienie wyglądają jak zdjecie,którym są. Poza tym jakoś dolna sczęka dziwnie wchdzi w kamienie. Postaraj sieę też pogłębic ściane wewnatrz kaltki,może całą nawet powiększyć.

Napisano
  • Autor

Paul_PL - zmieniłem co nieco.

Chalek - w ps nie ma takich funkcji (w zasadzie jest oświetlenie, które zapewnia gniotowate rezulaty), ale powinno być lepiej

Napisano

myśle, ze Chalkowi chodzilo o to, ze praca jest "zbyt" dwu-wymiarowa... niewiem może jakieś "coś" latajacego, chdzacego, pelznacego za tym czyms wielkim :]

... chyba trudno mnie zrozumieć co :P

Napisano
  • Autor

"rzekli tragikowi, że mało śmieszny" ;)

dodałem piękną, czyli moją żonkę :D

jako, że jej nie widać (grafa jest formatu A5), zbliżenie dodałem, prawa rączka do poprawki...

jeszcze nad 1 elementem dumam czy dodać...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności