muflon211 Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 jestem poczatkujacym imam pytanie odnośnie tutorial albo wskazówek zrobić logo np klubu sportowego w 3ds. raczej nic nigdzie nie znalazłem. dzieki za odpowiedz
muflon211 Napisano 15 Styczeń 2006 Autor Napisano 15 Styczeń 2006 tzn chcialbym stworzyc logo a dokladniej herb druzyny ktora np gram w managerze internetowym czyli stworzyc od podstaw herb nowej druzyny
Chalek Napisano 15 Styczeń 2006 Napisano 15 Styczeń 2006 dlaczego akurat w 3ds? nie za bardzo wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz, ma ktos napisac tutorial "tworzenie loga druzyny pilkarskiej muflona w 3ds"? Jakos konkretniej napisz z czym masz problem, czego nie umiesz zrobic jakiej rady potrzebujesz, bo na tak postawione pytanie nikt Ci nic konkretnego nie napisze. Masz jakis projekt? wiesz jak ma to logo wygladac?
muflon211 Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 no faktycznie zadałem złe pytanie temat nieaktualny jakos sobie radze za malo poczytalem na p;oczatku :/
Rekomendowane odpowiedzi