gonre Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Wylatuje do Anglii, więc za polowe ceny DWUPROCESOROWEGO Athlona MP 2000+ sprzedaje na allego pod nr aukcji: 82000474 Na razie cena 1000zł. Dorzucam: monitor, wieżę (sprzedaje cały zestaw na którym pracuję) Aukcja do 23.01.2006! PozdrawiaM
kannu Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 nieprawda ! cena jest 2000, a kup teraz : 2200. jak ktoś ma siłe umiescić ogłoszenie , to powinien mieć też siłe skorygować cene gdy sie zmieni ( zwłaszcza gdy wzrośnie o 1200 pln !!!!!! )
gonre Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Cena sie zmieniła, bo zmieniły się okoliczności. W jedną noc musiałem się zdecydować czy leceić czy nie, na tydzień przed wylotem. Podniosłem cene by nikt nie licytował, a jak już się utwierdziłem w wecyzji odwołałem aukcje (i na szczęście nikt nie zdążył zalicytować) Poza tym w opisie aukcji była uwaga dlaczego podniosłem cene i termin ewentualnego powrotu do starej ceny, ale tego już nie muszę wyjaśniać. Finał był taki że nie poleciałem bilet się zmarnował, nie zarobie stada funtów, za to klikam klikam i robię to co lubię pixele ;) .... i co najważniejsze pod okiem mistrza :) MAM SWOJEGO FILMOWEGO (po Łódzkiej filmówce) MISTRZA, który zechciał mi poświęcić trochę czasu, a ja nie byłem w stanie odmówić. Wybór był trudny, ale udany :) FUNTY TO NIE WSZYSTKO !!! ...a tych co dzwonili przepraszam za zamieszanie.
kannu Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 Finał był taki że nie poleciałem bilet się zmarnował, nie zarobie stada funtów, za to klikam klikam i robię to co lubię pixele ;) .... i co najważniejsze pod okiem mistrza :) MAM SWOJEGO FILMOWEGO (po Łódzkiej filmówce) MISTRZA, który zechciał mi poświęcić trochę czasu, a ja nie byłem w stanie odmówić. Wybór był trudny, ale udany :) FUNTY TO NIE WSZYSTKO !!! . serwusik :) i własnie o to chodzi - robic to , co sie lubi . A funty potem same przyjdą :) pozdrawiam i życze Ci powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi