Skocz do zawartości

Sprzedaje DWUPROCESOROWEGO Athlona +Belinea 17

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wylatuje do Anglii, więc za polowe ceny DWUPROCESOROWEGO Athlona MP 2000+ sprzedaje na allego pod nr aukcji: 82000474

Na razie cena 1000zł. Dorzucam: monitor, wieżę (sprzedaje cały zestaw na którym pracuję)

Aukcja do 23.01.2006!

PozdrawiaM

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

nieprawda ! cena jest 2000, a kup teraz : 2200.

jak ktoś ma siłe umiescić ogłoszenie , to powinien mieć też siłe skorygować cene gdy sie zmieni ( zwłaszcza gdy wzrośnie o 1200 pln !!!!!! )

Napisano

Cena sie zmieniła, bo zmieniły się okoliczności.

W jedną noc musiałem się zdecydować czy leceić czy nie, na tydzień przed wylotem.

Podniosłem cene by nikt nie licytował, a jak już się utwierdziłem w wecyzji odwołałem aukcje (i na szczęście nikt nie zdążył zalicytować)

Poza tym w opisie aukcji była uwaga dlaczego podniosłem cene i termin ewentualnego powrotu do starej ceny, ale tego już nie muszę wyjaśniać.

Finał był taki że nie poleciałem bilet się zmarnował, nie zarobie stada funtów, za to klikam klikam i robię to co lubię pixele ;)

.... i co najważniejsze pod okiem mistrza :)

MAM SWOJEGO FILMOWEGO (po Łódzkiej filmówce) MISTRZA, który zechciał mi poświęcić trochę czasu, a ja nie byłem w stanie odmówić.

Wybór był trudny, ale udany :)

FUNTY TO NIE WSZYSTKO !!!

...a tych co dzwonili przepraszam za zamieszanie.

Napisano
Finał był taki że nie poleciałem bilet się zmarnował, nie zarobie stada funtów, za to klikam klikam i robię to co lubię pixele ;)

.... i co najważniejsze pod okiem mistrza :)

MAM SWOJEGO FILMOWEGO (po Łódzkiej filmówce) MISTRZA, który zechciał mi poświęcić trochę czasu, a ja nie byłem w stanie odmówić.

Wybór był trudny, ale udany :)

FUNTY TO NIE WSZYSTKO !!!

.

serwusik :)

i własnie o to chodzi - robic to , co sie lubi . A funty potem same przyjdą :)

pozdrawiam i życze Ci powodzenia :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności