Napisano 20 Styczeń 200619 l Mam problem dotyczący tableta, lub samego programu graficznego -sama dokładnie nie wiem Ostatnio formatowałam komputer i jak zwykle zainstalowałam sterowniki do tabletu itp. i zdawało się, że tablet działa, jednak po wejściu do photoshopa (CS2) okazuje się, że program nie odczytuje nacisku piórka (zaznaczyłam wymagane opcje w "brushes" jednak pojawia się ikonka ostrzegawcza, że mój tablet nie ma takiej opcji -a wczesniej to działało) jednym słowem -pomocy (w gimpie wszystko działa, jak należy)
Napisano 20 Styczeń 200619 l Zgaduję, że jest to jakiś klon AIPTEK- Pentagram lub Trust albo sam Aiptek. Najnowsze sterowniki rozwiązują ten konflikt z CS2.
Napisano 20 Styczeń 200619 l Autor hah nigdy nie wiem jak to odmieniać własnie szukam nowszych sterowników, mam nadzieję, że pomoże, dziekuję bardzo za pomoc edit: działa! tak, to jest właśnie pokaz tego jak nie uzywać swojego mózgu -sterowniki, które już dawno ściągnęłam, ale nie wpadłam na to żeby je jednak zainstalować ==
Napisano 20 Styczeń 200619 l Hej... ja też mam Trusta... masz może zbędną zapasową końcówkę do piórka? W moim pudełku ich nie było i mam już (po roku) tak stępioną końcówkę, że nie mogę pracować, a nie mogę ich nigdzie znaleźć.