grychu Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 Witam co sądziecie o tych płytkach: http://3dquakers1.com/webroot5/index.php 1. ArchiCD I for 3DS MAX 2. ArchiCD II for 3DS MAX 3. 3DS MAX Foundations: Lighting & Materials Czy ktoś kupował? Nie ma problemu z tranzakcją?A potem z rejestracją...bo jak tam przeczytałem to trzeba jeszcze dostac od nich licencję. Pozdro.
huzdebos Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 ja przerabiałem ostatnio ArchiCD II i w sumie jestem zadowolony, bo gośś pokazuje od początku modelowania do samego renderingu co i jak, poza tym parę fajnych sztuczek w PS objaśniają, dzięki którym można nieźle podciagnać rendery. Minusem jest fakt, że nikt tu się nie rozwodzi nad każdym zagadnieniem, bardziej jest pokazany pomysł i jego realizacja na modelowanie architektury. Rewolucji mozę nie ma w modelowanium ale koleś potrafi chyba maxymalnie zoptymalizować siatkę (mniej sie chyba nie da :D), wiele efektów uzyskuje prosciutkimi narzędziami (zwłaszcza jesli chodzi o rendering) pzdrw pzdrw
Rekomendowane odpowiedzi