Napisano 28 Styczeń 200619 l Staruszku nie popisałeś sie , strona strasznie przeciętna, mało grafiki , czysty html+ inne badziewstwa. 2+/10 w Try Dy jesteś lepszy :) zaaplikuj jakies serum w tą strone z 3d swiata zeby ozyła :) jakies zywsze kolory zeby zachecała a taki niebieski to ja z prosektorium albo u dentysty :) pzdro
Napisano 29 Styczeń 200619 l Długo na stronie nie byłem ... bo nie lubię zwiedzać stron jeśli chodzi o krytykę, które już mi się nie podobają od kilku sekund. Najbardziej zirytowała mnie Galeria ... klikam i widzę dwie opcje ... klikam a tu ładuje się forum :/ ... no i jeszcze raz trzeba kliknąć by coś zobaczyć ... jakby nie można dać bezpośredniego linku do galerii? No i jeszcze jedno ... chciałem zobaczyć tą drugą opcje w galerii ... albo ślepy jestem albo nie ma guziku typu "powrót" a guzika "Galeria" nie mogę wcisnąć bo jest aktywny ... muszę kliknąć inny i znów galeria ... drugą opcje i znowu forum ... i jeszcze raz link do galerii będący na forum ... ... niewygodna ta strona i nieczytelna jak dla mnie ...