sium Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 Witam jak sie okazało Slackware to nieoceniony OS, a to wynik z pracy w inkscape :D Tylko w sumie 2H. a alternatywa po blenderze 2.4 już jest i nie widze żadnego powodu żeby zasówać na trialach do usranej śmierci. (lol) Slack zasówa szybciej niż jakakolwiek winda. Życze powodzenia tym co podejmą się wyzwania. Pozdro :D A co do pracy, poprosze o oceny ;D Jak zwykle z przymróżeniem oka. Bo jak mówi mój recenzent, "krytyka często jest krytykacntwem" (co jest chorobą niedocenionych), a nie o to chodzi i nie należy sie przejmować ;D Szybki speed tak żeby się sprawdzić. Filtrowane w gimpie. S tak nawiasem czy nie wkorzają was reklamy które się pojawiają na forum (era, orange itp..?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tRADEmARK Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 pracka jest ładna tylko jak dla mnie za bardzo rozjaśniona ;) ...co do reklam to faktycznie uzywajac IE czasem mnie denerwuja, ale zazwyczaj uzywam Firefoxa ktory na szczescie blokuje wiekszosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 slack jest dobry :] ... ale na serwer na stacje chyba bym sie nie przekonał, u pani troche niefajnie te wlosy na twarz wchodza, jakos nienaturalnie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi