Napisano 29 Styczeń 200619 l Witam jak sie okazało Slackware to nieoceniony OS, a to wynik z pracy w inkscape :D Tylko w sumie 2H. a alternatywa po blenderze 2.4 już jest i nie widze żadnego powodu żeby zasówać na trialach do usranej śmierci. (lol) Slack zasówa szybciej niż jakakolwiek winda. Życze powodzenia tym co podejmą się wyzwania. Pozdro :D A co do pracy, poprosze o oceny ;D Jak zwykle z przymróżeniem oka. Bo jak mówi mój recenzent, "krytyka często jest krytykacntwem" (co jest chorobą niedocenionych), a nie o to chodzi i nie należy sie przejmować ;D Szybki speed tak żeby się sprawdzić. Filtrowane w gimpie. S tak nawiasem czy nie wkorzają was reklamy które się pojawiają na forum (era, orange itp..?)
Napisano 29 Styczeń 200619 l pracka jest ładna tylko jak dla mnie za bardzo rozjaśniona ;) ...co do reklam to faktycznie uzywajac IE czasem mnie denerwuja, ale zazwyczaj uzywam Firefoxa ktory na szczescie blokuje wiekszosc :)
Napisano 29 Styczeń 200619 l slack jest dobry :] ... ale na serwer na stacje chyba bym sie nie przekonał, u pani troche niefajnie te wlosy na twarz wchodza, jakos nienaturalnie to wyglada