Pigmej Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Mam taki problemik: po rendeningu na modelu wyskakuja mi dziury (a siatka jest cala). Jesli pomanewruje perspektywa to dziurki czasem znikaja. Zdarza sie ze znikaja dosc duze czesci modelu. Moze to przez zbyt duza ilsc punktow? Co mozna z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Moze cos jest zle zWELDowane sprobuj dokladnie polaczyc vertexy ja robie tak ze ustawiam najmniejsza tolerncje i zaznaczam spora powierzchnie trzeba tez czasem obrocic powierzchnie(FLIP NORMALS) sproboj uzyc materialu 2 sided to wyjdzie ci moze co jest tego przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 a moze poligony sa poodwracane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigmej Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 dzieki, posprawdzam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi