Skocz do zawartości

(problem) podwojne zabezpieczenie ??

azazel

Rekomendowane odpowiedzi

ostatno zakupilem sobie nowy kompa ... wypasiony ze glowa mala ;D ale pociagnelo to za soba pewien problem na moim nowym swiezutkim kompie zaqinstalowalem maxa5 poszlo gladko odpalilem go ... jak zwykle wyskoczylo zawioadomienie o wpisaniu kodu producenta ... niema sprawy nie stanowi to przeciez problemu ... A jednak problem tkwi w tym iz moj reqestiopn kod ma dwa razy wiecej liczb niz powinien miec !! co jest grane ?? cze zeswitowal C-dill ?? mozliwe ze to sprawka mojego procesora opartego na nowej technologi ... a mionowicie jest on tak jakby dwoma procesorami ... w spisi sprzentow figoruja mi 2 procesory choc mam niby jeden ... nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale jak nie to co ma ?? POMOCY !!:(

• Odpowiedzi 1
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

problem rozwiazany ... glowkowalem tak mocno a rozwiazanie jak zwykle okazalo sie banalne . po odinstalowaniu maxa wpadlem na swoj dysk C: i pousowalem wszelkie pliki zwiazane z c-dilla i autoryzai maxa ... a po nowym zainstalowaniu problem okazal sie tak banalny ... ( pozostawie ten post na wypadek podobnych problemow w prezyszlosci ) :cool: