Napisano 7 Luty 200619 l Witam! Ostatnio udało mi sie stworzyć takie oto coś:] Jest to vizka na bazie mojego mieszkania tak więc wystroju prosze nie krytykować. Mam zamiar dodać jeszcze telewizor i coś na pułkach. Licze na komentarze i sugestie co jeszcze poprawić . Pozdrawiam!
Napisano 7 Luty 200619 l IMO niskie te szafki. I czy na pewno fotele nie maja nozek... chociaz malych ??
Napisano 8 Luty 200619 l Nie jestem ekspertem od vizek ale wydaje mi sie, ze w strefach cienia troszke za ciemno. Domniemam, ze na zewnątrz jest słoneczna pogoda, wiec chyba w pokoju powinien byc wiekszy kontrast miedzy światlem i cieniem. Aha, szybki w meblach powinny troche odbijac otoczenie. Pozdrawiam.
Napisano 8 Luty 200619 l zwiększyłem dark multiplier , dodałem nóżki , a szafki nie są za niskie :) tyle ze teraz pojawiły mi się takie "zacieki" na ścianah pod sufitem , wiecie co z tym mozna zrobić?
Napisano 8 Luty 200619 l dark do ok 2.5 bright tak samo poczytaj ten wątek http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10885&page=24