Taras Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Trzy meszEcy temy zrobilem oranzacje wnEtrza, malego baru. Stalo pytanje kto zrobie bar. Ja i moi koledzy po warsztatu wzely tE object do realizacji.
Maceo Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Man... jakbyś wziął model samochodu i dodał blat.. Rendery fajne, ale pomysł? Wiesz ja jestem po drugiej stronie kreski ze swoją estetyką.. Dla mnie projekt banalny, naiwny, tandetdny kiczowaty i po prostu nie ładny. Ale wizualka spoko. Pozdr.
Taras Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 U nas trudno, wprawe nie realno znalecz na szrocie detale od hummera, a na zamuwenie drogo i rozmjar baru jest wEkszy od realnego. PrszOd jest zrobeny rEcznie i pomalowany. Inwestor jest zlobowaty facet, na oryginal szkoda jemu penEdzej.
Winkiel Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 Nie oceniał bym tego tak surowo. To zależy kto miałby korzystać z tego barku. Jak by to miał być bar dla mechaników J to brakuje tylko plakatów z gołymi babami J jestem pewien że czuli by się tam świetnie. Pozdrawiam
hipocotam Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 a mnie sie podoba i podziwiam was chłopaki że wam się chciało taki bar wydłubac i mieliscie pomysł jak to zrobić
Wacman Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Hehe, zarabiste, jedzcie z tym do Vegas - zrobicie fortune na takiej aranzacji nie tyle barow publicznych co barkow w domach :D Zaloze sie tez ze nie jedna para chcialby wziac szybki slub przy outarzu o podobnej formie :D
IWP Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 Przypominamy o zmianie terminu nadsyłania zgłoszeń na Young Design. Czekamy do 25 maja! Liczy się data wpływu do IWP! Do wygrania 20 000 zł! http://www.iwp.com.pl/young_design
Rekomendowane odpowiedzi