Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Trzy meszEcy temy zrobilem oranzacje wnEtrza, malego baru. Stalo pytanje kto zrobie bar. Ja i moi koledzy po warsztatu wzely tE object do realizacji.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Man... jakbyś wziął model samochodu i dodał blat.. Rendery fajne, ale pomysł? Wiesz ja jestem po drugiej stronie kreski ze swoją estetyką.. Dla mnie projekt banalny, naiwny, tandetdny kiczowaty i po prostu nie ładny. Ale wizualka spoko. Pozdr.

Napisano
  • Autor

U nas trudno, wprawe nie realno znalecz na szrocie detale od hummera, a na zamuwenie drogo i rozmjar baru jest wEkszy od realnego. PrszOd jest zrobeny rEcznie i pomalowany. Inwestor jest zlobowaty facet, na oryginal szkoda jemu penEdzej.

Napisano

Nie oceniał bym tego tak surowo. To zależy kto miałby korzystać z tego barku. Jak by to miał być bar dla mechaników J to brakuje tylko plakatów z gołymi babami J jestem pewien że czuli by się tam świetnie.

Pozdrawiam

Napisano

a mnie sie podoba i podziwiam was chłopaki że wam się chciało taki bar wydłubac i mieliscie pomysł jak to zrobić

Napisano

Hehe, zarabiste, jedzcie z tym do Vegas - zrobicie fortune na takiej aranzacji nie tyle barow publicznych co barkow w domach :D Zaloze sie tez ze nie jedna para chcialby wziac szybki slub przy outarzu o podobnej formie :D