opor Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 witam Budynek mieszkalny Achslengut 2 w Szwajcarii. Miala byc wersja parterowa ale niestety nie znalazlem odpowiedniego tla, wiec zrobilem pieterko (parter byl delikatnie ciekawszy) Niestety samo tlo jest nienajlepszej jakosci...ale mam nadzieje ze nie wyglada to az tak fatalnie. Jest maly noise...ale chyba go wywale..jeszcze nie wiem :) 3ds8+vray Bede wdzieczny za komentarze :) Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 co to jest? nie wiadomo o so chozi... i GI nienajlepsze...
opor Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 To jest czesc balkonowa budynku. Po prawej sa wyjscia z z pokoju. Po lewej stronie sa sztywne zaslony, ktore mozna przesowac.
maras Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 To na wprost, to szare to rura spustowa? Ja bym chyba kadr bardziej w lewo przesunoł tak aby było widać lepiej drzwi. Ten widoczek (tło) kiepski, zielone zasłony też mi się nie podobają, mdłe troche:) Mocno średnio to wyszło pzdr
Rekomendowane odpowiedzi