Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wygrzebałem z kądś te 2 twarzyczki, koledzy z klasy:) i do tego dorzucam jeszcze karykaturke Chucka (master) Norrisa:p:p:p coś mnie podkusiło żeby takie coś stworzyć:) łączny czas pracy Norrisa 2,5h:)

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe twarze good brakuje im tylko w niektorych miejscach tego co ci kiedys mowilem..a co do chucka:P...to tez good i tez mu tego samego brakuje...ooraz wydaje mi sie ze glowa z lewej strony idzie trohce za wysoko ...moze to przez ta idaca w gore grzywke z tamtej strony:D....pastele?

Napisano

z tągłową to żeczywiście jest wrażenie jakby była lekko krzywa, ale mozna zrzucić wine na rozczochraną fryzurę:). Tak to pastele i wykończnie ołówkiem, format A4.

Napisano

uu la la fajne pracki :D hmm fajne cieniowanie :P ja podobnie rysuje znaczy kopiuje (przerusowuje) hmm nie wiem jak to powiedziac no w kazdym badz razie nie twoze wlasnych dziel :p hehe

Napisano

nigdy niepokazuj publicznie prac związanych z Chuckiem, bo on wszystko widzi i napewno się zdenerwuje - a jak sie denerwuje to najlepiej skryć się gdzieś glęboko w ziemi...ale to i tak niepomoże ponieważ on ....

....wywęszy wszystko!!!

ps. pracki świetne...;)

Gość Caspik
Napisano

podobaja mi sie te portrety ;) a chuck'u rządzi ! ;] (oczywisice nie tylko dlatego ze to sam chuck norris ). Swietna karykaturka i swietne kolory :]

pozdro