Pablonardo Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 Wygrzebałem z kądś te 2 twarzyczki, koledzy z klasy:) i do tego dorzucam jeszcze karykaturke Chucka (master) Norrisa:p:p:p coś mnie podkusiło żeby takie coś stworzyć:) łączny czas pracy Norrisa 2,5h:)
miwt Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 hehe twarze good brakuje im tylko w niektorych miejscach tego co ci kiedys mowilem..a co do chucka:P...to tez good i tez mu tego samego brakuje...ooraz wydaje mi sie ze glowa z lewej strony idzie trohce za wysoko ...moze to przez ta idaca w gore grzywke z tamtej strony:D....pastele?
Pablonardo Napisano 9 Luty 2006 Autor Napisano 9 Luty 2006 z tągłową to żeczywiście jest wrażenie jakby była lekko krzywa, ale mozna zrzucić wine na rozczochraną fryzurę:). Tak to pastele i wykończnie ołówkiem, format A4.
Czorny Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 uu la la fajne pracki :D hmm fajne cieniowanie :P ja podobnie rysuje znaczy kopiuje (przerusowuje) hmm nie wiem jak to powiedziac no w kazdym badz razie nie twoze wlasnych dziel :p hehe
Pablonardo Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 nie wiem dlaczego nie che mi sięwyslwietlić w głownym menu galeri ostatni nadany rysunek:/ ten który jest teraz nie wygląda zachęcająco.
-Dino- Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 nigdy niepokazuj publicznie prac związanych z Chuckiem, bo on wszystko widzi i napewno się zdenerwuje - a jak sie denerwuje to najlepiej skryć się gdzieś glęboko w ziemi...ale to i tak niepomoże ponieważ on .... ....wywęszy wszystko!!! ps. pracki świetne...;)
SAIRAM Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 ...Tym bardziej, że ON stoi szybciej, niż TY biegasz.... Nice work
Gość Caspik Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 podobaja mi sie te portrety ;) a chuck'u rządzi ! ;] (oczywisice nie tylko dlatego ze to sam chuck norris ). Swietna karykaturka i swietne kolory :] pozdro
-Dino- Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 ...Tym bardziej, że ON stoi szybciej, niż TY biegasz.... Nice work rozwaliles mnie tym heheheh pozdro dla ciebie
Pablonardo Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 hehehe dzięki za komentarze panowie:) hehe szybciej stoi niż ja biegam...dobre dobre:)
Rekomendowane odpowiedzi