Napisano 9 Luty 200619 l Wygrzebałem z kądś te 2 twarzyczki, koledzy z klasy:) i do tego dorzucam jeszcze karykaturke Chucka (master) Norrisa:p:p:p coś mnie podkusiło żeby takie coś stworzyć:) łączny czas pracy Norrisa 2,5h:)
Napisano 9 Luty 200619 l hehe twarze good brakuje im tylko w niektorych miejscach tego co ci kiedys mowilem..a co do chucka:P...to tez good i tez mu tego samego brakuje...ooraz wydaje mi sie ze glowa z lewej strony idzie trohce za wysoko ...moze to przez ta idaca w gore grzywke z tamtej strony:D....pastele?
Napisano 9 Luty 200619 l Autor z tągłową to żeczywiście jest wrażenie jakby była lekko krzywa, ale mozna zrzucić wine na rozczochraną fryzurę:). Tak to pastele i wykończnie ołówkiem, format A4.
Napisano 9 Luty 200619 l uu la la fajne pracki :D hmm fajne cieniowanie :P ja podobnie rysuje znaczy kopiuje (przerusowuje) hmm nie wiem jak to powiedziac no w kazdym badz razie nie twoze wlasnych dziel :p hehe
Napisano 10 Luty 200619 l Autor nie wiem dlaczego nie che mi sięwyslwietlić w głownym menu galeri ostatni nadany rysunek:/ ten który jest teraz nie wygląda zachęcająco.
Napisano 11 Luty 200619 l nigdy niepokazuj publicznie prac związanych z Chuckiem, bo on wszystko widzi i napewno się zdenerwuje - a jak sie denerwuje to najlepiej skryć się gdzieś glęboko w ziemi...ale to i tak niepomoże ponieważ on .... ....wywęszy wszystko!!! ps. pracki świetne...;)
Napisano 11 Luty 200619 l podobaja mi sie te portrety ;) a chuck'u rządzi ! ;] (oczywisice nie tylko dlatego ze to sam chuck norris ). Swietna karykaturka i swietne kolory :] pozdro
Napisano 11 Luty 200619 l ...Tym bardziej, że ON stoi szybciej, niż TY biegasz.... Nice work rozwaliles mnie tym heheheh pozdro dla ciebie
Napisano 12 Luty 200619 l Autor hehehe dzięki za komentarze panowie:) hehe szybciej stoi niż ja biegam...dobre dobre:)