mirach Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 Witam po bardzo dlugiej przerwie. Zaczne od prostego pytania: który program jest najlepszy ? :D No dobra, a tak serio, ostatio ( dokładnie wczoraj ) przypadkiem natknełem się na informacje o Silo, dzisiaj sobie demo ściągnełem i musze przyznać że zapowiada się ciekawie. Ale jako że już trafiłem na pare rzeczy zapowiadających się ciekawie, a po pewnym czasie okazujących się do d... więc pytanko do wszystkich, czy ktoś coś więcej robił w tym programiku i ma jakieś doświadczenia ? Z mojej strony powiem że jestem maxowcem, próbowałem np bawić się Modo, ale interfejs był dla mnie ciut zbyt inny. No i musze przyznać że bardzo fajnie działa sub-d w Stilo :) pozdrawiam Mirach
MassTA Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 No i musze przyznać że bardzo fajnie działa sub-d w Stilo :) Co tam jest takiego fajnego?
mirach Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 To że szybciej mi działa edycja obiektu niż w maxie :D A już z czysto subiektywnego punktu widzenia to poprostu przyjemne wrażenie na mnie zrobiło jak sobie modelowałem jakiś organiczny budyń... :)
briz Napisano 14 Luty 2006 Napisano 14 Luty 2006 fajny program, dla mnie dużo wygodniejszy i bardziej przemyślany niż Wings3d
Rekomendowane odpowiedzi