Agent_74 Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 No ze wzgledu ,ze juz czas zdawania prac na konkurs powoli mija także popracowałem jeszcze dzisiaj z rana i efekt taki oto widac na załączonym obrazku:) P.Ps. Mam nadzieje ,ze pracka jest juz lepsza, mam jeszcze kilka wahan co do poprawek ale widze ,ze nikt sie nie kwapi do udzielenia mi rad:( Wiec zobaczymy czy ta praca jakos sie kwalifikuje:|do polfinalu.Tym bradziej,ze zdecydowalem sie od poczatku do konca zrobic ta prace w klasycznym wykonaniu bez wspomagania sie grafika cyfrowa:):o Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestnikow bitwy i zycze powodzenia :) P.P.Ps Mam pytanie do Leru ;czy prackę moja mozna uznac za sfinalizowaną:|? Ewentualnie co polepszyc:(?Juz nie mam głowy do tego:(
Agent_74 Napisano 13 Luty 2006 Autor Napisano 13 Luty 2006 Ogolne zalożenie mej pracy polega na tym,że opalajaca sie na plazy kobieta jest świadkiem niesamowitego zjawiska.Niczym fatamorgana jej oczom ukazuje sie statek widmo a widz jest świadkiem spotkania sie ze soba dwóch światów realnego i metafizycznego.Nośnikiem świata materialnego ma byc kobieta natomiast widmo statku (dodam ,ze bede sie staral oddac realizm Titanica:)jest złowrogim fatum lub symbolem przeszłości jak kto woli:)Kobieta ma byc symbolem beztroskiego życia a statek ma przypominac nam o kruchości naszego życia:|
renllig Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Osobiscie.. uważam, iż ciekawiej by było namalować statek widmo.. stary piracki... mroczny.. a nie titanic'a... ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam, Ren
Agent_74 Napisano 13 Luty 2006 Autor Napisano 13 Luty 2006 Dzieki za odpowiedz RENLLIG i porade:)Ale nie chce sie powtarzać w formie staku pirackiego bo juz niestety wiekszosc z uczestników wykorzystala w swych pracach owa forme a ja nie zamierzam powileac czegos kto juz to nawiazal w swych dzielach:|Poza tym jak juz wczesniej napomknalem to sa zaledwie szkice koncepcyjne a dzięki suchym pastelom uzyskam bardzo nastrojowe oświetlenie:)A efekt musi mi wyjsc tak jak to bylo w 2 ej czesci Ghostbusters kiedy to wlasnie taki statek z epoki poczatkow XXwieku wplynal do portu:)zastanawiam sie tylko czy by nie dodac wychodzace dusze z rozszarpanego dziobu i z pokladu
Agent_74 Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 a oto malutki rozwój mej pracy nad tematem "pięknej i bestii" i kolejna szkicówka:).Dalszy watek zamieszcze pojutrze:)
Agent_74 Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 jesli ma kto jakie propozycje na ulepszenie i zdynamizowanie tejze pracy chetnie wyslucham podpowiedzi:)
Leru Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 Agent_74 -> jedziesz z pracą, jedziesz, mi się podoba to co pokazałeś, obyś tylko skończył, powodzenia
Pawel Lipka Napisano 17 Luty 2006 Napisano 17 Luty 2006 jest dobrze...poza tym tradycyjne media, czyli rzecz duzo trudniejsza. Powodzenia Miko
Agent_74 Napisano 20 Luty 2006 Autor Napisano 20 Luty 2006 takze jesli by ktos mial jakie zastrzezenia do mej poprawki w pastelu chetnie wyslucham:)
Agent_74 Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 mam nadzieje,ze praca ma sie juz sporo posuneła :)Pytanie tylko czy na tyle aby sie kwalifikowac do połfinału:|
Agent_74 Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 A tu teraz po minimalnych poprawkach zalaczam wiekszy format:)aby mozna bylo podpatrzec szczegoly(dla zainteresowanych)
Rekomendowane odpowiedzi