Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No ze wzgledu ,ze juz czas zdawania prac na konkurs powoli mija także popracowałem jeszcze dzisiaj z rana i efekt taki oto widac na załączonym obrazku:)

P.Ps.

Mam nadzieje ,ze pracka jest juz lepsza, mam jeszcze kilka wahan co do poprawek ale widze ,ze nikt sie nie kwapi do udzielenia mi rad:( Wiec zobaczymy czy ta praca jakos sie kwalifikuje:|do polfinalu.Tym bradziej,ze zdecydowalem sie od poczatku do konca zrobic ta prace w klasycznym wykonaniu bez wspomagania sie grafika cyfrowa:):o

Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestnikow bitwy i zycze powodzenia :)

P.P.Ps

Mam pytanie do Leru ;czy prackę moja mozna uznac za sfinalizowaną:|?

Ewentualnie co polepszyc:(?Juz nie mam głowy do tego:(

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogolne zalożenie mej pracy polega na tym,że opalajaca sie na plazy kobieta jest świadkiem niesamowitego zjawiska.Niczym fatamorgana jej oczom ukazuje sie statek widmo a widz jest świadkiem spotkania sie ze soba dwóch światów realnego i metafizycznego.Nośnikiem świata materialnego ma byc kobieta natomiast widmo statku (dodam ,ze bede sie staral oddac realizm Titanica:)jest złowrogim fatum lub symbolem przeszłości jak kto woli:)Kobieta ma byc symbolem beztroskiego życia a statek ma przypominac nam o kruchości naszego życia:|

Napisano

Osobiscie.. uważam, iż ciekawiej by było namalować statek widmo.. stary piracki... mroczny.. a nie titanic'a... ale to tylko moje zdanie.

Pozdrawiam, Ren

Napisano

Dzieki za odpowiedz RENLLIG i porade:)Ale nie chce sie powtarzać w formie staku pirackiego bo juz niestety wiekszosc z uczestników wykorzystala w swych pracach owa forme a ja nie zamierzam powileac czegos kto juz to nawiazal w swych dzielach:|Poza tym jak juz wczesniej napomknalem to sa zaledwie szkice koncepcyjne a dzięki suchym pastelom uzyskam bardzo nastrojowe oświetlenie:)A efekt musi mi wyjsc tak jak to bylo w 2 ej czesci Ghostbusters kiedy to wlasnie taki statek z epoki poczatkow XXwieku wplynal do portu:)zastanawiam sie tylko czy by nie dodac wychodzace dusze z rozszarpanego dziobu i z pokladu

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności