Napisano 15 Luty 200619 l T o jest propozycja do oranzacji piwnicy w duzym prywatnym budynku. Zyczenje inwestora, biliard, kamin, i malyj barek z przehowywanjwm dla wina. Budyne bEdze w clasycznym stylu, moze ampir albo art-deco, dlja tego troha clasyczny ksztalty. Hce uslyhacz komenty. DrzEki.
Napisano 15 Luty 200619 l hmmm.... rozowo. nie podoba mi sie aranzacja, a co do renderu to fajny ale tekstura kamini jakos nie lezy
Napisano 15 Luty 200619 l hmm albo empire (tylko ten kominek przypomina empire) albo art-deco (tego tu w ogole nie widze)... Wino - chybaa bym nie robil polek na wino zaraz przy oknie - wino lezakujac (nawet tuz przed spozyciem) niezbyt lubi slonce i cieplo... Tekstura kamienia do bani, taki kamien (lupany i dziko ukladany) generowalby takie ilosci kurzu i pylu ze wspolczuje ((-; I te naroznikowe deskowania - strasznie wygladaja - conajmniej jakby ktos zapomnial zdjac szalunku po wylewaniu scian ((((-; Sciany tez wygladaja jakby je kto lakierem do posadzek pomalowal - blyszcza sie strasznie... Aaa - na suficie jest system tryskaczowy? No matko z corka - to chyba basen mozna zrobic z tego - troche duzo tego jak na takie pomieszczenie - 3 albo 4 tryskacze by sprawe zalatwily w razie pozaru... Poza tym sa strasznie wyeksponowane, a nie sa to elementy zdobnicze we wnetrzu... Tyle C&C. Strasznie negatywnie to wyszlo - ale pisze od serca - w dobrej wierze((-;
Napisano 15 Luty 200619 l Pierwszy z brzegu przykład wnętrza Empir: A art deco: albo http://www.hawaiitheatre.com/gallery_interior_historic.htm Polecam tez poogladac wnetrza Empire State Bulding, Chrysler Bulding, czy tez Rockefeler Center - piekne przyklady art deco.... IMO wybierz ktorys z tych stylow bo razem do siebie nie pasuja...
Napisano 15 Luty 200619 l Autor Krytyka jest w temat. Piwnica muszi wyglEdacz jak domek w gOrah, tak hce inwestor, na pEtrze juz bEde ogulno ine tematy, sufit przerobolem, jutro pokaze. Dla wina jest zle mejsce, ale inwestor zycze widzecz showki tam.
Napisano 15 Luty 200619 l Hej, Byłeś kiedyś na bilardzie :D ... jak tak to widziałeś chyba co sie dzieje z terakota jak spadnie bila na ziemie :eek: ..sugestia ta jest ponieważ widze ze masz na podłodze płytki o ile dobrze moj wzrok to dostrzega.
Napisano 15 Luty 200619 l Mi sie nie podoba to wnętrze.. Jezeli miałaby być to piwnica to więcej klubowego klimatu bym tu wrzucił... i jeśli chodzi o klasycyzowanie jest róznica miedzy kiczem, który niestety aż wylewa się z twoich renderów a prawdziwym nowoczesnym dobrym klasycyzującym wnętrzem... Kamienie sa jak dla mnei zbędne (bo sa zapewne z plastiku bądz ceramiki). Troche moze tapety bym jakiejś poszukał na Twoim miejscu. Byłoby Empir no i może o nocny rendering bym sie postarał... Wiem, że to trudne zrobić dobry ale widziałem twoje prace i spokojnie dasz sobei rade;)
Napisano 16 Luty 200619 l Ja się przyłączam do ww. komentarzy. Bleeeeeee... Rozumiem, że inwestor... ale.. hmm.. Ale render bardzo fajny. Inna sprawa, która nie została zauważona to gryzący się zielony bilardu z resztą kolorystyki. Dla mnie zlepek wielu rzeczy nie pasujących do siebie.
Napisano 16 Luty 200619 l Autor CoS zmeniLem, dzis inwestor dal zgode, na mnie czeka inne wnetrza, mam nadeje ze inne klimaty bEdE lepsze. Na raze ne jestem zakohany w tE objekt.