Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

T o jest propozycja do oranzacji piwnicy w duzym prywatnym budynku. Zyczenje inwestora, biliard, kamin, i malyj barek z przehowywanjwm dla wina. Budyne bEdze w clasycznym stylu, moze ampir albo art-deco, dlja tego troha clasyczny ksztalty. Hce uslyhacz komenty.

DrzEki.

valentine1000038pv.jpg

valentine1000018tn.jpg

valentine1000003cu.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm albo empire (tylko ten kominek przypomina empire) albo art-deco (tego tu w ogole nie widze)...

Wino - chybaa bym nie robil polek na wino zaraz przy oknie - wino lezakujac (nawet tuz przed spozyciem) niezbyt lubi slonce i cieplo...

Tekstura kamienia do bani, taki kamien (lupany i dziko ukladany) generowalby takie ilosci kurzu i pylu ze wspolczuje ((-;

I te naroznikowe deskowania - strasznie wygladaja - conajmniej jakby ktos zapomnial zdjac szalunku po wylewaniu scian ((((-; Sciany tez wygladaja jakby je kto lakierem do posadzek pomalowal - blyszcza sie strasznie...

Aaa - na suficie jest system tryskaczowy? No matko z corka - to chyba basen mozna zrobic z tego - troche duzo tego jak na takie pomieszczenie - 3 albo 4 tryskacze by sprawe zalatwily w razie pozaru... Poza tym sa strasznie wyeksponowane, a nie sa to elementy zdobnicze we wnetrzu...

Tyle C&C.

Strasznie negatywnie to wyszlo - ale pisze od serca - w dobrej wierze((-;

Napisano

Krytyka jest w temat. Piwnica muszi wyglEdacz jak domek w gOrah, tak hce inwestor, na pEtrze juz bEde ogulno ine tematy, sufit przerobolem, jutro pokaze. Dla wina jest zle mejsce, ale inwestor zycze widzecz showki tam.

Napisano

Hej,

Byłeś kiedyś na bilardzie :D ...

jak tak to widziałeś chyba co sie dzieje z terakota jak spadnie bila na ziemie :eek: ..sugestia ta jest ponieważ widze ze masz na podłodze płytki o ile dobrze moj wzrok to dostrzega.

Napisano

Mi sie nie podoba to wnętrze.. Jezeli miałaby być to piwnica to więcej klubowego klimatu bym tu wrzucił... i jeśli chodzi o klasycyzowanie jest róznica miedzy kiczem, który niestety aż wylewa się z twoich renderów a prawdziwym nowoczesnym dobrym klasycyzującym wnętrzem...

Kamienie sa jak dla mnei zbędne (bo sa zapewne z plastiku bądz ceramiki). Troche moze tapety bym jakiejś poszukał na Twoim miejscu. Byłoby Empir no i może o nocny rendering bym sie postarał... Wiem, że to trudne zrobić dobry ale widziałem twoje prace i spokojnie dasz sobei rade;)

Napisano

Ja się przyłączam do ww. komentarzy.

Bleeeeeee... Rozumiem, że inwestor... ale.. hmm..

Ale render bardzo fajny. Inna sprawa, która nie została zauważona to gryzący się zielony bilardu z resztą kolorystyki. Dla mnie zlepek wielu rzeczy nie pasujących do siebie.

Napisano

kopna5vw.jpg

CoS zmeniLem, dzis inwestor dal zgode, na mnie czeka inne wnetrza, mam nadeje ze inne klimaty bEdE lepsze.

Na raze ne jestem zakohany w tE objekt.