daymon Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Witam. Mam taki problem : -wykonuje kalkulacje simcloth na kocu który ładnie się układa na łóżku -wszystko jest ok -koncze prace i zapisuje na dysku -w momencie kiedy zapisany plik otwieram , koc nie jest już ułożony na łóżku tylko jest w pierwotnej pozycji czyli w takiej zanim został dodany simcloth(czyli prosty plane) I teraz mam pytanie jak zrobić aby po ponownym otwarciu pliku koc nie był prosty tylko żeby był po kalkulacji simcloth Nie wiem czy wystarczajaco wytłumaczyłem o co chodzi ale jak ktoś wie co powinienem zrobić byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedź. Z góry dziękuje . Pozdrawiam
daymon Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 Kurcze otworzyłem plik od nowa przesunąłem suwak animacji na sam koniec i dalej to samo jest.Może jest jakas opcja która sprawia iż dany obiekt nie powraca do dawnej postaci po ponownym otworzeniu pliku??
czapka28 Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Kiedys tak samo miałem, wszystko co kmodelowane sie zapisało, ale wszelkie animacje posżły w sina dal. Pomół reinstall Maxa razem ze wszystkimi pluginami i wpisami w rejestrze.
daymon Napisano 15 Luty 2006 Autor Napisano 15 Luty 2006 Dzięki za odpowiedź. Ale moze ktoś zna iny sposób jak poradzić sobie z tym problemem bo nie chce rozwiązywać tego problemu poprzez reinstalacje .
Rekomendowane odpowiedzi