Napisano 15 Luty 200619 l Witam. Mam taki problem : -wykonuje kalkulacje simcloth na kocu który ładnie się układa na łóżku -wszystko jest ok -koncze prace i zapisuje na dysku -w momencie kiedy zapisany plik otwieram , koc nie jest już ułożony na łóżku tylko jest w pierwotnej pozycji czyli w takiej zanim został dodany simcloth(czyli prosty plane) I teraz mam pytanie jak zrobić aby po ponownym otwarciu pliku koc nie był prosty tylko żeby był po kalkulacji simcloth Nie wiem czy wystarczajaco wytłumaczyłem o co chodzi ale jak ktoś wie co powinienem zrobić byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedź. Z góry dziękuje . Pozdrawiam
Napisano 15 Luty 200619 l Autor Kurcze otworzyłem plik od nowa przesunąłem suwak animacji na sam koniec i dalej to samo jest.Może jest jakas opcja która sprawia iż dany obiekt nie powraca do dawnej postaci po ponownym otworzeniu pliku??
Napisano 15 Luty 200619 l Kiedys tak samo miałem, wszystko co kmodelowane sie zapisało, ale wszelkie animacje posżły w sina dal. Pomół reinstall Maxa razem ze wszystkimi pluginami i wpisami w rejestrze.
Napisano 15 Luty 200619 l Autor Dzięki za odpowiedź. Ale moze ktoś zna iny sposób jak poradzić sobie z tym problemem bo nie chce rozwiązywać tego problemu poprzez reinstalacje .