Dabrow Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 wyglada to jak klocki lego (((((-: A nie mówiłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 xeav czyżbyś robił z tego: http://img524.imageshack.us/img524/5818/kidcastle15fe.jpg troszke inne to chyba ma proporcje pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Luty 2006 Autor Share Napisano 26 Luty 2006 hehe skąd to masz? ja to mam na kartce i nie mogłem nigdzie znależź na sieci. tak z tego ale nie trzymam się aż tak bardzo oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 26 Luty 2006 Share Napisano 26 Luty 2006 a luz, ja gdzieś dawno temu na goglach znalazłem, jak wyszukiwałem referek na zamek :) bardzo ładny jest, też miałem go kiedyś robić, ale nei miałem czasu.. pozdrawiam! edit: wpisz w goglach CASTLE i wejdźw obrazy, powinno być na drugiej stronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi