shi Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 Witam Niniejszym wyzywam wszystkich i przystępuje do bitwy z zamiarem zgarnięcia głównej nagrody :p - chociaż rozsadek kaze raczej zakładac ze nie mam szans się nawet wyrobic przed terminem a co dopiero odwalic najlepsza prace :p Na razie nie proszę o uwagi dotyczace bledow w modelach wiem ze nienadaja się do oceny niemniej to chyba ostatni moment na założenie tego watku. Mało czasu ale mój pomysl jest dosc prosty wiec licze ze moze jakims cudem dam rade! Scena umieszczona na dzikiej polanie – na pierwszym planie jakies upolowane zwierze. Za nim z lewej strony piekna i bestia czyli dzika kobieta nieskrepowanie prezentujaca swoje wdzieki i nadzwyczaj wyrosniety niedzwiedz. Chcialem jednak żeby scena nie była typowa scena walki oboje będą stac naprzeciw siebie i przepychac się czolami demastrujac swoja pewnosc siebie. Niedzwiedz będzie duzo wiekszy ona będzie dawala mu odpor wykorzystujac roznice w poziomie terenu. Trzecei plan to wielka przestrzen w klimatch rohanu z LOTR2 :) Trudno to tak opisac nie rozpisujac się zabardzo wiem.ale będzie to mam nadziej szybko postepowac. Nie pisze wiec wiecej biore się do pracy. Z braku czasu zmuszony byłem ustalic już w przyblizeniu gdzie będzie zmajdowala się kamera żeby moc zajmowac się tylko tymi czesciami modelow które będą widoczne w scenie. Pozdrwaiam shi
superKOKO Napisano 15 Luty 2006 Napisano 15 Luty 2006 no shi nono spoczko kurcze wiesz extra rohan niech będzie duży a będziemysle tablet
Leru Napisano 16 Luty 2006 Napisano 16 Luty 2006 shi -> hehe ostatni dzwonek na założenie tematu ;) witam i powodzenia życzę bo czasu baaaaardzo niewiele
shi Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 >>dziekuje zamieszam ud jednoczesnie chcialem prosic was o pomoc >> nie mam wielkiego doswiadczenia i nie wiem jak sobie poradzic z sierscia niedziwiedzia >> bede bardzo wdzieczn jesli mi powiecie jak najleiej przy slabym sprzecie i ogranicoznym czasie. :))
shi Napisano 19 Luty 2006 Autor Napisano 19 Luty 2006 witam >>> update >> do diaska pomoglibyscie z tym niedziwiedziem jednak !!!
Cruzh3r Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 futra: - 3dsmax 7.5 Hair and Fur Extension - kilka plugów diomatica - Ornatrix - kilka innych pługów szukaj po prostu fur, albo hair. Można to zorobi ręcznie ale nie polecam. Albo zrobic złudzenie texturą.
superKOKO Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 ano pracka elegancka i smakowita mysle sobie dalej jak z tym rohanem ci pójdzie ale nie oszukujmy sie pewnie pójdzie dobrze:P a futro żeby miękkie było wieeesz jak cocolino
superKOKO Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 jak by to powiedział johny cash daj więcej pokaż więcej widzimy że jest super ale chcemy widzieć że takie będzie do końca przecież
shi Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 superkoko ty mnie chyba lubisz :) nie pozostaje mi nic innego jak spelnic twoje zyczenia >> to nie bawem narazie moge cie zaprosci do siebie na zabawe moim niedlugo nowym tabletem ;)
superKOKO Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 trzymam za słowo puki co jednak mógłbyś tez mi nabić troche postów
shi Napisano 21 Luty 2006 Autor Napisano 21 Luty 2006 oo oooo o a ja juz myslem ze moze to cos wiecej niz tylko zwykla chuc ;)
KLICEK Napisano 21 Luty 2006 Napisano 21 Luty 2006 fajny modelik cos sie dzieje z tylu glowy z poly ;) popraw kolanka i ich tyl jest troche dziwny i imo za gruby :) aaaaaa no i najwazniejsze popraw kosci przy palcach u stop ;) powodzenia w dalszym bitwowaniu sie :)
Rekomendowane odpowiedzi