D3X Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 jezeli ktokolwiek wie jak zrobic wlosy (wiem ze wiele osob na pewno wie) i potrafi mi pomoc to niech powie czym to zrobic i jak (napewno beda potrzebne jakies pluginy tylko nie wiem jakie, skad je wziac i jak ich uzywac jezeli ma ktos takiego plugina i najchetniej tutoriala do uzywania go to prosze o odpowiedz tutaj lub na maila: [email protected] , z gory dzieki za wszelki odzew) POZDROWIENIA: D3X NIECH MOCZ BEDZIE Z WAMI! :D
Kris_R Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 można w prosty sposób zrobić włosy, teksturując obiekty....ja tak zrobiłem w moim knypku (little facy one) i możesz zobaczyć wyniki... nie jest chyba źle możesz użyć shag-haira plug do robienia włosów właściwie najlepszy generator kłaków w oparciu o spline\'y pozdro
mORPH Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Originally posted by Kris_R można w prosty sposób zrobić włosy, teksturując obiekty....ja tak zrobiłem w moim knypku (little facy one) i możesz zobaczyć wyniki... nie jest chyba źle możesz użyć shag-haira plug do robienia włosów właściwie najlepszy generator kłaków w oparciu o spline\'y pozdro Za pomoca splajna. Ale w oparciu o particle (dlateog tak wolno chodzi).
boowa Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Ja natomiast powiem, że aby te pluginy zdobyć trzeba wejść na stronę Chaos Group i kupić. Zwracam uwage na wszelkie przejawy piractwa na forum... - szczeguły w regulaminie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi