Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

szukam profesjonalisty, który przygotuje materiały, światła i wszystkie pozostałe ustawienia potrzebne do wykonania renderingu na wysokim poziomie w 3D Max'ie (v7 lub 8). Wszystkie modele dostarczę ja, będzie to komplet biżuterii, właściwie wszystko ograniczy się do kilku głównych materiałów, złoto, srebro, matowa stal (piaskowana), kamienie szlachetne (diament, rubin) + neutralne gładkie tło. Zależy mi na tym aby wszystko było wyjątkowo dobrze dopieszczone, gładkie cienie, kaustyki, globalna iluminacja, rozbłyski itp. Obiektów będzie ok. 5szt. ale tak naprawdę zależy mi na światłach i materiałach, sam układ sceny będę robił ja, w odpowiednim momencie dostarcze plik *.3ds. Renderingi będą wykorzystane na potrzeby projektu strony internetowej. Ponieważ wypuszczane będą sekwencje animacji, nie wchodzi w grę ręczne poprawianie renderu w Photoshopie (ew. tylko opcje możliwe do wykonania przez „automate”). Ustawioną scenę chciałbym przejąć tak abym mógł dalej nad nią pracować, w związku z tym będę potrzebował dograć wersję programu i plug-in’ów. Praca zdalna, kontakt mailowy, GG, lub Skype (wskazany do konsultacji w trakcie dogrywania renderu).

Modele będą gotowe do końca tego tygodnia (26.02.2006), czas na realizacje: 1 tydzień na przygotowanie sceny, następnie ew. dogrywanie szczegółów przez kolejny tydzień.

Przykłady renderingów i warunki finansowe proszę mailować na adres: jan(at)bielakdesign(dot)com, na tym etapie chodzi mi o wstępne ustalenie warunków, renegocjacje możliwe po dostarczeniu przezemnie już konkretnych obiektów 3D, jako przykłady prac proszę o małe pliki najlepiej *.jpg ok. 50-100 kb / szt., cały mail ok. 500kb, (chwilowo łącze się z Internetem przez GPRS – stąd ograniczenia) ew. link do portfolio on-line.

Jeżeli współpraca będzie przebiegać gładko chętnie nawiąże stałą współpracę.

Jeżeli czegoś nie dopowiedziałem proszę o maila z pytaniami.

Możliwe rozszerzenie zlecenia o elementy animacji przy użyciu „Reactora”, ale to osobna sprawa do dogrania później.

Przy dużej liczbie zgłoszeń zastrzegam sobie prawo do odpowiadania tylko na wybrane oferty, Waszych danych nie będę przetwarzał i żadna zgoda nie jest potrzebna ;)

z góry dzięki za wszystkie zgłoszenia.

• Wyświetleń 972
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności