Gość Kyokai Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Witam. Żeby się nie rozpisywać, powtórzę jedynie temat - chciałbym kupić 3d Studio v1.0 (to jeszcze pod DOSa jeśli mam dobre informacje). Autodesk odpisał na mój mail z wiadomością, że juz nie sprzedaje 3D Studio v1.0 dlatego szukam kogoś, kto może ma i chciałby sprzedać. Jestem nowy w grafice, także nie wiem wielu rzeczy a ostatnią moją decyzją był wybór 3D Studio dla nauki. Od razu piszę, że nie będe odpowiadał na pytania typu "A po co ci to a po ci tamto?" - także prosze się nie wysilać, takie pytania będą ignorowane. Aha, tylko nie zrozumcie mnie źle - ja tylko piszę tak, żeby zapobiec pytaniom w których dziwicie się po co mi tak stara wersja 3d Studio ;) Jestem z natury człowiekiem spokojnym, potrafie cieszyć sie niczym, oraz czymś co innych nie cieszy wcale, a mnie cieszy bardzo. Mam nadzieje, że rozumiecie o ci mi chodzi :D To będzie cięzki orzech do zgryzienia aby odnaleźć kogoś, kto ma pierwszą wersję ;) dlatego szukam na forach min. tutaj. Dzięki, pozdr. EDYCJA: Przepraszam Moderatorów, nie zauważyłem tego działu. Teraz bede bardziej uważał. Dzięki za przeniesienie ;) Pozdrawiam. Mod: Do takich ofert jest odpowieni dział ! wątek przenosze
Rekomendowane odpowiedzi