Skocz do zawartości

3D Studio v1.0 - KUPIĘ!!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kyokai
Napisano

Witam.

Żeby się nie rozpisywać, powtórzę jedynie temat - chciałbym kupić 3d Studio v1.0 (to jeszcze pod DOSa jeśli mam dobre informacje). Autodesk odpisał na mój mail z wiadomością, że juz nie sprzedaje 3D Studio v1.0 dlatego szukam kogoś, kto może ma i chciałby sprzedać.

Jestem nowy w grafice, także nie wiem wielu rzeczy a ostatnią moją decyzją był wybór 3D Studio dla nauki. Od razu piszę, że nie będe odpowiadał na pytania typu "A po co ci to a po ci tamto?" - także prosze się nie wysilać, takie pytania będą ignorowane.

Aha, tylko nie zrozumcie mnie źle - ja tylko piszę tak, żeby zapobiec pytaniom w których dziwicie się po co mi tak stara wersja 3d Studio ;)

Jestem z natury człowiekiem spokojnym, potrafie cieszyć sie niczym, oraz czymś co innych nie cieszy wcale, a mnie cieszy bardzo. Mam nadzieje, że rozumiecie o ci mi chodzi :D

To będzie cięzki orzech do zgryzienia aby odnaleźć kogoś, kto ma pierwszą wersję ;) dlatego szukam na forach min. tutaj.

Dzięki, pozdr.

EDYCJA: Przepraszam Moderatorów, nie zauważyłem tego działu. Teraz bede bardziej uważał. Dzięki za przeniesienie ;) Pozdrawiam.

Mod: Do takich ofert jest odpowieni dział ! wątek przenosze

• Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Popular Days

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności