Łukasz Misztela Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 postanowilem zrobis sobie jakiegos wip-a:) mile widziana obiektywna krytyka:):P
leander Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 Prorok jakis czy co? ;) To koncept postaci, czy scenka? Bo jak scenka to bym troche bardziej skupil sie na calej kompozycji, na tle i ogolnym tonow ciemnych, jasnych. Same domki wiele nie wniosa do ogolnego odbioru. Troche ryzykowne kompozycyjnie jest poziome polozenie laski. Moze napisz cos wiecej o tym kim jest postac, gdzie sie znajduje, dlaczego i na kogo jest taka wkurzona, etc..
Gość Caspik Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 chyba leander masz racje - to chyba jest jakis prorok ;) ubior i ta...zakrecona laska ;) Mam pytanie czy ten "prorok" bedzie tak sam stal wzdłuż tej "drogi" na tle tego miasteczka czy masz zamiar jeszcze jakos to urozmaicic ;) bardzo dziwnie mi wygladaja nogi ale jego twarz jest bardzo kul i to by bylo na tyle powodzenia pozdro
Łukasz Misztela Napisano 26 Luty 2006 Autor Napisano 26 Luty 2006 Wiec tak:)na poczatku mial byc to szybki speed postaci ale postanowilem sie nim troszke pobawic:)powadacie prorok:)??:)moze byc i prorok:)jak skoncze ta pracke to juz mam pomysl na kolejna w podobny klimacie ale to za jakis czas:) pozdro
Gość Caspik Napisano 26 Luty 2006 Napisano 26 Luty 2006 hmm zdaje mi sie ze gdyby ten prorok (?) mial dolna czesc ubrania w takim samym kolorze co plaszcz bylo by lepiej no ale to twoj wybor ;) Nie wiem czy zrobiles to umysle ze luki nie sa symetryczne- jeden z lukow jest rowno zagiety zas ten po lewej taki krzywy ;/ Te dzbany na "drugim planie przednim" -na dole po prawej daja wrazenie jakby droga schodzila w dol a pozniej przed prorokiem (?) znow pod gore (sadze ze to wina perspektywy) powodzenia ;) pozdro
Łukasz Misztela Napisano 1 Marzec 2006 Autor Napisano 1 Marzec 2006 Caspik luki byly nie symetryczne bo narazie walcze z kompozycja i nie przykladam sie za bardzo do ich wykonania narazie:) a tu kolejne odslonki:)
Rekomendowane odpowiedzi