Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich! Ostatnio wymodelowałem se Audi Quattro low poly, 3k poly dałem z vray

vy321nlcanjfn0z4.png

60p4jdid2tx2i2rz.png

thlbyt6drhnqend6.png

później dam więcej renderków

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ahhh jedno z pierwszych rajdowych 4x4 łezka się w oku kręci, aż sobie zapuściłem filmik z S1 w roli głównej. Model daje rade, ale ten kolor mnie odpycha. Pzdr

Napisano
  • Autor

dzięki za komenta, nie wiem czemu, dałem w psp kolor czerwony a render zrobił mi z niego różowy :/

p.s. co tak mało komentarzy?? :(

Napisano

no a co tu komentowac ? Model poprawny. Troche tekstura przednich swiatel mi nie pasuje. Mogles tez zrobic wnetrze. Takich czarnych szyb to juz sie w grach nie robi.

Napisano

hmm no siatke można skrytykować --> można by było na niej wiele poobcinać np. światła, felgi, przednia atrapa, tylna klapa....

Napisano

bryka spoko... pikna chwila w historii motoryzacji - piekna jazda na Pikes Peak :D i kobitka (Michelle Muton's) ktora tym potworem jezdzila.... respect :D swoja droga przez potwory takie jak jego koledzy z grupy B zamkneli droge do rekordow predkosci na rajdach samochodowych wprowadzajac drakonskie ograniczenia....ehhh az sie lezka kreci jak pisal trident... fajnie go zrobiles ale dla lepszego efektu moze poteksturuj w barwy rajdowe:) --- milo ze ktos jeszcze robi autka z dusza :)

Napisano

no i od razy lepjej wyglada , kolor lepszy, wnętrze mimo ze za bardzo go nie widac duzo daje, teraz jeszcze zrob otwierane drzwi , wnetrze bagaznika, silnik i otwierana maske i będze cycuś : )

Napisano
  • Autor

może to złae nastawienie do pracy, ale nichce mi się :P

zawsze gdy robię auto jakieś 3 tygodnie to już zaczyna mi się nudzić, zawsze lubię robić coś szybko żeby robić następne :) sorry ale to niestery finalna wersja, bo robię już subaru imprezę '06 :D