Napisano 28 Luty 200619 l W jaki sposób można efektownie wypozycjonować stronkę w gogle. Szukałem na forum i nic niema. A w necie to tylko ogólny opis. Wiem tylko tyle że trzeba powpisywać odpowiednie słowa kluczowe w , pyzatym robot google przeszukuje stronę pod względem treści. A co ze stronami wyłącznie we flashu? Dalej wiem, że im więcej linków do mojej strony w Internecie tym zyskuje ona lepsze noty. Ale na Boga. Niech ktoś wyjaśni dokładnie krok po kroku (gdzie i co i jak) o co biega.
Napisano 28 Luty 200619 l Dodawaj do kazdego IMG, A i gdzie jeszcze mozesz atrybuty ALT i TITLE ze słowami kluczowymi, czesto pomaga :] A co do stron tylko we flashu... to ja nic nie wiem :D
Napisano 6 Marzec 200619 l mozesz ukryc tekst kolorem tla ale tak sie nie powinno robic...:P no i dodawaj strone do katalogow internetowych zeby robot znajdywal linki do twojej strony u innych
Napisano 6 Marzec 200619 l mozesz ukryc tekst kolorem tla ale tak sie nie powinno robic...:P większość wyszukiwarek juz potrafi odnajdywać taki myk i od razu cię wrzuca jako spam - google na pewno to robi z tego co mi wiadomo.
Napisano 7 Marzec 200619 l Autor Poczytałem conieco o tym pozycjonowaniu. Ale mam do Was(czyli tych co się znają) pytanie. Czy dodawanie linków do tych katalogów stron www ma faktycznie sens?? Zlukałem że tego pełno w śieci.