Napisano 6 Sierpień 200321 l witam wszystkich!! to moj 1 post....... ale nie w tym rzecz:)!! zrobilem logo ale one jakies puste jest i nie wiem co dodac:(!! bylbym wdzieczny za komentarz i pomoc[pomocy]!!!! z gory dzieki!!!!!!:)
Napisano 6 Sierpień 200321 l No kompozycja raczej niepraktyczna. Przy zmniejszeniu zanika czesc \'M\' i koncowe \'l\' i calosc staje sie nieczytelna. Logo wyraznie sugeruje, ze miedzy MAX a 3d jest spacja. beeep ;) No i na tym to sie nie znam, ale byla poruszana kwestia unikania szarego koloru. Pozdrawiam!
Napisano 6 Sierpień 200321 l no ja wiem ze to narzie (chyba na narazie)ladnie nie wyglada ale ja nie wiem co tam dac.o tym cmyk\'u to prawie nic nie zrozumialem(i niewiem czy dobrze).jaki wogole szarego?? czyli 100% bialego albo czarnego?? . a moze spobuje zrobic inne od nowa???? mam robic w rgb czy cmyk\'u??[urwanie glowy] pozdrawiam kuba:)
Napisano 7 Sierpień 200321 l pomyśl - jak będzie wyglądało w: CMYK RGB Greyscale Mono Pantone RAL pozdrawiam [piwo]
Napisano 8 Sierpień 200321 l Boowa mi jeszcze nie wolno piwa!! :D. zroblem update tylko w najgorszej jakosci bo cos niedalo sie przyslac!!:(