Napisano 1 Marzec 200619 l Właśnie znalazłem stary rysunek, szkicowałem i poprawiałem nudząc się jeszcze w liceum na lekcjach (pozdrowienia dla pani Huberskiej i Ryglewskiej :P), a ze mi się spodobał dorobił się koloru. http://img371.imageshack.us/img371/5936/smokkrzyka23xu.jpg długopis+kredki ołówkowe, kolory poprawione w fotoszopie(bo słaby skan był) C&C welcome pozdrawiam!
Napisano 1 Marzec 200619 l zdecydowanie wolałbym zobaczyć to bez kolorów, bo kontury są dobrze zrobione co do postaci: ryj smoka dziwny, taki pognieciony wężokurczak, no i anatomia rycerza dodatkowo przez jego rozmiar smok NIE wydaje się wielki, potężny, masywny itp a u jaszczura źle położone skrzydła (popatrz na to z daleka) i problem z grubością tylnej części powodzenia w kolejnych pracach
Napisano 1 Marzec 200619 l a mnie sie podoba. co prawda rysunek nie jest najwyzszych lotow ale jak dla mnie ma to cos:) hmm... usmialem sie jak go zobaczylem. oczywiscie pozytywnie;)
Napisano 1 Marzec 200619 l tez sadze ze jest super ;) A to ze jest pokolorowane wcale mi nie przeszkadza ;) Bardzo fajnie ci to wyszlo ps. dobrze ze to znalazles bo tak gnilo by gdzies pod szafa hehe powodzenia pozdro
Napisano 1 Marzec 200619 l Autor dzieki za komentarze, może niedługo częsciej będę zamieszczał takie rysunki,bo dawno ich nie rysowałem a lubię takie rysunki..postaram się też coś starego jeszcze odkopać(ale to po weekendzie jak wrócę z domu :) )
Napisano 1 Marzec 200619 l no kop kop zeby nie zgnily pod szafa czy w szufladzie ;) Niech ujrza swiatlo dzienne :D :D pozdro