Napisano 4 Marzec 200619 l Witam To mój pierwszy post, rysowaniem interesuje się od bardzo niedawna. Nie mam aspiracji z cyklu ASP i tym podobne, traktuję to raczej jako przyjemność i zabawę;) Mimo to, myślę że warto się rozwijać i w tym celu pokazuję tutaj moje skromne pracki. Wiem że pewnie jest masa błędów, ciekaw jestem waszych opinii. Acha, rysowałem je patrząc na zdjęcie (ostatni portret), i postać Alicji z gry American Alice Mc'gee czy jakoś tak;) Zastanawiam się czy to nie jest troche oszustwo?:P i czy właściwie lepiej jest na początku rysować całkiem z głowy, czy może właśnie gdzieś podpatrywać? Pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200619 l Witam na forum. Pracki nie są oczywiście powalające, ale skoro to początki to jesteś na dobrej drodze. Skoro masz zapał i chęci to, radze ci żebyś na początek porysował sobie trochę ze zdjęć, bo dzięki temu możesz zapamiętać jak wglądają poszczególne rzeczy, ale uważaj żeby ci tak nie zostało;p porysój też z natury jeśli masz taką możliwość:) narazie starczy:) czekam na kolejne pracki