Napisano 5 Marzec 200619 l witam ponownie, mam kolejny - ostatni juz (chyba) problem: mam 3 pliki (2 pliki-202 mb i 1 plik -90 mb) i chce je polaczyc w calosc; (program przy zrzucaniu sam je podziel) 1. mozecie odradzic jakis program? 2. ile dodatkowego miejsca jest mi potrzebne? te pliki byly nagrywane tak ze obraz i dzwiek byly zgrywane razem (nie osobno) w VirtualDub'ie nie idze bo jakis komunikat wyskakuje koniecznie to mi jest potrzebne, jak wiecie to prosze o pomoc z gory dzieki pzdr
Napisano 5 Marzec 200619 l możesz przecież zawsze ściągnąc triala. w 30dni chyba zdążysz montaż odwalić? jeśli nie no to VDB zostaje. a jaki komunikat tam wyskakuje? może nie masz jakiegoś kodeka?
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor Cannot append segment ".../kamera/czesc2.avi": The audio streams have different sampling rates (190097.00000 vs. 19011.00000) a bede potrzebowal taki program na przyszlosc, wiec 30 dni nie starczy :/ film (te czesci) kompresowalem za pomoca DrDivx i sam automatycznie dawal ustawienia
Napisano 5 Marzec 200619 l http://www.adobe.com/products/tryadobe/main.jsp#product=98 - i jedziesz ;P
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor teraz skorzystam z adobe, ale co potem?? juz teraz wiem ze bede mial sporo tego rodzaju pracy ale thx
Napisano 5 Marzec 200619 l a nie możesz połączyć filmu nieskompresowanego? algo skompresuj do .mov? albo jakiegokolwiek innego kodeka? potem połącz i skompresuj do divixa.
Napisano 5 Marzec 200619 l thud - no to formacik co 30 dni, albo usuwaj wpisy w rejestrze, jesli nie chce Ci sie formatowac ;]
Napisano 5 Marzec 200619 l Autor tweety - nieskompresowany on mnowstwo miejsca zajmuje i na partycji mi sie nie zmiesci, a reszte mam zapchana :), ale chyba bede musial jakos tak pokombinowac z innymi kodekami, jak napisales; Knysha - cos sie wymysli :p a w maxie daloby rade? w Video Post?