Gość Redhead Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Witam jestem nowy na forum. Tablet Pentagram O'pen XXl kupiłem już dawno i używałem go tylko kilka razy. Problem tkwi w tym, że pen rysuje nawet gdy nie dotykam nim powierzchni tabletu. Ogólnie wielka pupa.....:] Gdy dzwoniłem do specjalistów z firmy, która mi go sprzedała Ci uparcie twierdzili że należy wymienić baterie w piórku. Zdesperowany próbowałem i tego ale jak się pewnie domyślacie to nic nie dało. Staję więc tu przed wami wszystkiemi i proszę o jakąś radę, podzielenie się doświadczeniami, może ktoś miał już taki problem... regulacja czułości piórka też nic nie daje.... Z góry dziękuję... :]
Maceo Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Może kazali wymienić na słabsze te baterie ;) Swoją drogą to bym pojechał tam gdzie kupilem i wsadził im go w d***, a przy telefonie do nich to mów że jak ma działać, jak nie działa i to głupi pomysł co proponują..
Kosmoski Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 też go miałem i zmieniłem na wacoma, a co do problemu - to podłóż białą kartke a4 - taką do druku pod folie (mi pomogło)
Ufooox Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Staraj sie nie trzymac tabletu blisko monitora/telewizora/wiezy stereo/glosnikow/telefonu komorkowego/ciastka z kremem itp. Mi pomoglo ;]
Kosmoski Napisano 7 Marzec 2006 Napisano 7 Marzec 2006 Hehe, może odejde od wątku. Ale własnie przypomniało mi sie jak moja kumpela kiedys rysowała po moim nowiutkim tablecie ołówkiem :D
Rekomendowane odpowiedzi