Napisano 8 Marzec 200619 l Hej,zamieszczam pierwszą pracke na forum,sofcik=ps+mycha.W szopie siedze od ok.4 miesiecy,i to niezbyt intensywnie(głównie przez studia)więc zamierzam poswięcic temu nieco więcej czasu,no i zakupic jakiś tablet,ale póki co pomaltretuje gryzonia..praca zajęła ok 8 godzin Czekam na opinie pozdro [/url]
Napisano 8 Marzec 200619 l no, no jak dla mnie ekstra ;) Czuje klimat :D Podobaja mi sie te refleksy. Nie za bardzo wiem czy te refleksy to kałuża czy cos w tym stylu czy zamarzniete jezioro z przerebem ;) "Gryzoń" jest coool :D. swietny material drewna jednak miejscami widac jakby byl niedopracowany np lewa gorna czesc czola :D ps. Witam na forum :) powodzenia pozdro
Napisano 8 Marzec 200619 l wyyyyypas....podobało mi się odrazu...a jak przeczytałem ze w ps siedzisz 4 miech to..RESPECT!!! lubie kiedy tło jest zamglone...fajne fajne! Witaj na forum...czekamy na wiecej...przynajmniej ja:D
Napisano 8 Marzec 200619 l fajny kolor, pomysl i technika, oraz styl taki hmm cos w stylu kolorowanego tuszu, ale tlo jest beznadziejne, i perspektywa twarzy jest skopana, powinienes inaczej wyprofilowac okolice ust oraz kosc policzkowa po jego prawej stronie, a co do myszy hmm jako ze sam jade gryzoniem to niezle ale niepowala ale to tak zeby za duzo nie slodzic na poczatek, bo sie rozlenisz, kup tablet bo po kolorze i technice widze ze bedziesz miec ciekawy styl :P kipworkin
Napisano 8 Marzec 200619 l super! i to jeszcze myszka :) bardzo fajny klimat, nawet bardzo, bardzo fajny ;) pozdro i czekam na kolejne prace
Napisano 9 Marzec 200619 l Autor dzieki wszystkim :) slizgi: tło mialo być tylko dopełnieniem postaci,podbudowywującym klimat,dlatego też jest dość zdawkowo potraktowane.. a jesli chodzi o styl to jaki będzie, zobaczymy..póki co,nie chce sie zamykać w jakichś konkretnych stylach,kategoriach i.t.p..trochę na to za wczesnie. perspektywa rzeczywiście troche skopana..ale to nie postać ludzka nie musi byc idealna ;) przede wszystkim chodziło mi o klimat. jeszcze raz dzięki, pozdro
Napisano 9 Marzec 200619 l Taaak, idę się schować razem ze swoim tabletem do szafy. Piękna praca. Zdaje się mieć do przekazania coś interesującego...