Napisano 29 Sierpień 200222 l INSTALACJA: Plugin mozna zainstalowac w wersji EDU na Nie-EDU i bedzie dzialal. Haslo otrzymasz natychmiast po wyslaniu maila(kazde jest unikalne). Przy drugim uruchomieniu PB monituje ze twoj max nie jest \"EDU...\" ale wciskasz OK i dziala. O wiele prosciej zainstalowac pelna normalna wersje wpisujac haslo \"power\" i po klopocie! DZIALANIE: PB dziala znakomicie - ucina / dodaje itd prawie wszystko co sie wymarzy. Udalo mi sie go jednak zawiesic przy banalnym dodawaniu trzech \"schodkow\" - lezacych jeden na drugim - wypadek przy pracy...
Napisano 29 Sierpień 200222 l MareG. PB jest wyjebisty. Polozylem na wpol w boxie 30 torusow i substraction nie zgubilo mi nawet jednego face`a. Moge wrocic do pracy nad kieliszkiem z grawerem i nie wq**** sie na booleany maxowe :)
Napisano 3 Wrzesień 200222 l ktos moze mi podac dokladna instrucje skad wziac power booleans? Bymbyl bardzo wdzieczny
Napisano 30 Czerwiec 200321 l ja nie mogłem znaleźć jedynki, ale wpisz coś takiego a tam będą wszystkie wersje: [link]http://www.npowersoft.com/download/[/link] [soczek]
Napisano 30 Czerwiec 200321 l Zeby pełna wersja działala cały czas wystarczy co dwa tygodnie skasowac te pliki z glownego katalogu maxa nPower_Install_*****.log nPower_PB_****.lic I po klopocie max bedzie myslal ze od nowa zainstalowalismy plugin i utworzy kolejna wersje 14 dniowa.