A-D-e-X Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 vitajcie obywatele! moze ktos z was lubi abstrakcje, jesli nie to trudno ale pokaze moje pracki, ktore zrobilem pol roku temu :-) Troche odbiegaja od tematyki strony bo renderowalem na Cinemie 4D XL7 :-)
Andree Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 Witam. Jak na abstrakcje to pracki bez wyrazu. Zwykle powyciagane kolce(krysztaly) ktore nie wygldaja ani troche ciekawie. Ewentyalnie 1 by sie jeszcze do czegos nadawala. Jakbys tam dodal jeszcze jakies otoczenie pasujace do tego to jeszcze by to jakos wygladalo :)
A-D-e-X Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 1. jakbys nie wiedzial abstrakcja moze byc wszystko. 2. to sa moje pierwsze pracki renderowane na cinemie 4d a nie maxie. 3. bez rzadnych dodatkowych pluginów :-) 4. wiem ze nie sa zawaliste :-) 5. tla brak poniewaz uwaga ma sie glownie koncentrowac na kolczatce. a tak pozatym siedzie w 3d od maja tego roku :-) [yes][yes][yes] [Edited on 9-8-2003 by A-D-e-X]
MiP Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 a mi sie nawet podoba, fajne pulpity by z tego wyszły:) [piwo] pozdr MiP
Andree Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 Zle mnie zrozumiales ja nie mowie ze abstrakcja nie moze byc wszystko ,tylko ze twoje abstrakcje sa bez wyrazu....ot kolczatka....cooltowy ;) przejedzony juz wzor...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 :)moim skromnym zdaniem abstrakcja powinna byc kompozycja-jak bys zrobil proste tlo....i jakos dopelnil pracke nie bylo by zle---> http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=2461
A-D-e-X Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 moze i macie racje ze bez wyrazu... a i ktoś tam mial racje ze to w miare dobra tapeta na pulpit :-) pozatym znudziła mi się juz abstrakcja (mam w h** takich kolczatek, coś z 12) i przesiadam się teraz na real, ostatnio kombinuje z poly-modellingiem, bo juz probowalem box-modelling\'a, spline-modelling\'a a za jakis czas wyprobuje nurbs\'y :-) dla wszystkich: [piwo][piwo]
Andree Napisano 12 Sierpień 2003 Napisano 12 Sierpień 2003 very good :) rzycze owocnej pracy :)[piwo]
Rekomendowane odpowiedzi