giorgione Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 Witam!! Znalazłem chwilkę i wydłubałem co nieco w corelu :D. To dopiro wersja (jakaś) 0.1, będzie jeszcze zmieniana póki co rysuneczek:D Czekam na opinie. Sorki za kompresję:( Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 No no no jak zawsze zajefakenkurwastyczne :D anie no ty mnie rozwalasz czlowieku .. w 2d a co z z robaczkiem ?? [lol] umarl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 Na poczatku myslalem, ze ta wypuklosc 3D w logach z ramką to sprytne zludzenie optyczne, ale widze, ze dales lekkie uwypuklenie. No ale w sumie co za roznica. Wlasnie te z ramką mi sie podobaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 No dodaję jeszcze małe kombinacje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 podkoszulka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 Kolejne ulepszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 no i koszulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 ostatnia propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 No i ostatnia koszulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi