Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, mam pytanie, a raczej prośbę. Czy mógłbymi ktoś powiedzieć, objaśnić, doradzić :) jak zrobić realistycznie wyglądający metal w Brazilu ?? Dokładniej chodzi mi o metal w kolorze \"srebrnym\", taki ładny, metalicznie połyskujący efekt. Ale żeby nie odbijał co popadnie ;) Z góry dziękuje. ...Chyba nie zamotałem za bardzo :P Pozdrawiam

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dzięki Aleksander za radę ;) tylko, że dla mnie nie jest to takie proste :P z Brazil\'em mam doczynienia od 3 dni, i nie za bardzo wiem co i jak ustawiać :D Proszę o dokładny Step by Step jak co poustawiać :) albo jakiś namiar na tutki o metalu :D z góry BAARDZO dziękuje ;) Pozdrawiam

Napisano

W sumie to wlasnie nad takim materialem sie mecze. Jak cos wydlubie to wtedy chetnie pomoge.

Napisano
  • Autor

Aleksander - dzięki, jak będziesz miał dostęp do swojego cudnego narzędzia pracy i wygrzebał coś miłego, połyskującego, najlepiej BRAZILijskiego :D , nie obraził bym się gdybyś się tym podzielił ze mną ;)

aNdREa - też z góry dziękuje, i życze owocnego dłubania... z chęcią zobacze efekty Twojego majsterkowania ;) i też napewno nie odmówie nigdy pomocy :D

Pozdrawiam