Szyna07 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Mam pewien problem. Zrobiłem se pokoik no i chciałem zrobić dywan (wiecie z takimi włoskami) no ale nie wiem jak go zrobić prosze jak ktoś umie to bym prosił o krutki i dokładny opisik pliz i dziięki z góry!! []POZDRO[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 prosze nie robić tutaj burdelu :] konkrete odpowiedzi - na forum znajduje się videotutorial dotyczący tworzenia dywanów itp powierzchni w ornatrixie. Wystarczy poszukac. Druga sprawa -jesli masz wersje 8.0 3dsmax to mozesz skorzysta z gotowych narzędzi które znajdują się w wspomnianym programie. Wszystko zależy od tego którą wersje posiadasz. Jesli masz wersje niższe niż 8 to raczej musisz sie zaopatrzyć w dodatkowe pluginy np wspomiany ornatrix, shaghair itd wiekszosc z nich wymaga niestety zakupu :| mozesz takze zobaczyc do działu tutorials na głownej stronie http://www.max3d.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi