Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam pewien problem. Zrobiłem se pokoik no i chciałem zrobić dywan (wiecie z takimi włoskami) no ale nie wiem jak go zrobić prosze jak ktoś umie to bym prosił o krutki i dokładny opisik pliz i dziięki z góry!!

[]POZDRO[]

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

prosze nie robić tutaj burdelu :] konkrete odpowiedzi - na forum znajduje się videotutorial dotyczący tworzenia dywanów itp powierzchni w ornatrixie. Wystarczy poszukac.

Druga sprawa -jesli masz wersje 8.0 3dsmax to mozesz skorzysta z gotowych narzędzi które znajdują się w wspomnianym programie. Wszystko zależy od tego którą wersje posiadasz. Jesli masz wersje niższe niż 8 to raczej musisz sie zaopatrzyć w dodatkowe pluginy np wspomiany ornatrix, shaghair itd wiekszosc z nich wymaga niestety zakupu :| mozesz takze zobaczyc do działu tutorials na głownej stronie http://www.max3d.pl

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.