Napisano 14 Marzec 200619 l elo mam maly problem zwiazany z siatka obiektu a mianowicie mam takie cos a po zaznaczeniu tego obiektu siatka zmienia sie na i qrde niewiem co jest 5 a chce zrobic oko i w takiej siatce to zabardzo nie idzie tego zrobic bynajmniej nie wiem jak. Robie to wedlug tutoriala w ktorym wszystko jest robione na podstawie tej rozbudowanej siatki. Tak to wyglada w tutorialu WARP 02 BlackCatTeam 2004 a tak wyglada ten sam bok umnie i w tym jest caly problem ;/
Napisano 14 Marzec 200619 l 1) Użyłeś jakiegoś modyfikatora? Bo jak na mój gust, to jeśli odznaczysz ten obiekt - siatka spowrotem ulegnie zagęszczeniu.
Napisano 14 Marzec 200619 l 1) Użyłeś jakiegoś modyfikatora?. Tak, na scr. widac ze jest uzyty modyfikator Edit Patch Bo jak na mój gust, to jeśli odznaczysz ten obiekt - siatka spowrotem ulegnie zagęszczeniu. No wlasnie jak odznaczam obiekt siatka ulega zageszceniu a mi chodzi o to zeby ona sie niezmieniala bo niemam jak wymodelowac oka tak jak to jest pokazane na scr. z tutoriala
Napisano 15 Marzec 200619 l to normalne w patchach, że jeśli masz zaznaczony objekt, pokazują się nie wszystkie edges'y. Jeśli je mieć cały czas, włącz w opcjach patcha: 'show interior edges'.