Napisano 14 Marzec 200618 l Witam...przedstawiam wam oto Adepta Magii należącego do Bractwa Szarego Kaptura...jego magia niezna granic: ps. prosze o krytyke pozdrawiam ;)
Napisano 14 Marzec 200618 l jakich brush uzywasz?? :P pracki sa swietne czyt.(maja klimat) a oczka faktycznie sie troche rozjechaly ale mozna to latwo naprawic
Napisano 14 Marzec 200618 l Autor yo wd44 używam normalnego pędzla w photoshopie...pierwszy od góry..jedynie zmieniam wielkość i przeźroczystość... nowa twarz w Bractwie Szarego Kaptura:
Napisano 15 Marzec 200618 l Dino może tak więcej zakapturzonych postaci zrób ^^ (zeby bardziej pasowaly do glownego watku :P) pozdro
Napisano 15 Marzec 200618 l Autor sie robi szefie...przyjde tylko do domku i uruchomie odpowiednie programy...pozdro...wy też jakichś zakapturzonych przesylajcie ;)
Napisano 15 Marzec 200618 l szary kaptur jeszcze bialy...ale po kilku praniach bedzie szary nom fajnie tylko mam pytanie czy niebieskie swiatlo na "kapturku" pada z oczu??
Napisano 15 Marzec 200618 l Autor tomzar : to będzie świetny mag...czekam na dalszą faze pracy...;) zwerbowalem nowego adepta...Czrny pierścień...
Napisano 16 Marzec 200618 l Autor Witajcie...magowie... pomóżcie wymyślić mi ZNAK WILKA który bedzie znakiem rozpoznawczym Bractwa Szarego Kaptura...bywajcie
Napisano 16 Marzec 200618 l Autor Bractwo Szarego Kaptura sklada propozycje stworzenia paktu o nietykalność z Klanem Bialych Twarzy... czy przedstawiciele owego klanu przyjmuja propozycje? Jeśli nie to będzie wojna!!! (na rysunki heheh) :)
Napisano 22 Marzec 200618 l no ja tez jestem pod wrazeniem :D zwerbuj jeszcze jakiegos adepta ;) :D pozdro