bootchec Napisano 30 Sierpień 2002 Napisano 30 Sierpień 2002 mam pytanko chce zakupic plyte dual pod athlony ale jakos nie moge znalezc konkretnych informacji, a tu przeciez wiele osob pracuje na nich, wiec prosze o informacje na temat tego jakie(szczegolnie pod maxa) sa najwydajniejsze i z jakimi prockami
saygon Napisano 30 Sierpień 2002 Napisano 30 Sierpień 2002 He he he.witam jestem postadaczem duala.msi k7d. i altonow 1.7 xp.ale zadjesz sobie sprawe ze onrmalny xp nieruszy w systermie dualnym???ma blokade musisz miec mp( o 500 zeta drożsy) albo łączyc mostki.powodzenia napisz czy dalej chcesz duala.
bootchec Napisano 3 Wrzesień 2002 Autor Napisano 3 Wrzesień 2002 jasne ze chce, tylko interesuje mnie jaką płytę ile wydać na nią by była optymalna.
saygon Napisano 5 Wrzesień 2002 Napisano 5 Wrzesień 2002 masz kase kupuj gigabita( okolo 1500 zeta) jak masz nico mnjej to polecam MSI albo asusa.
bootchec Napisano 6 Wrzesień 2002 Autor Napisano 6 Wrzesień 2002 kurcze panowie konkrety prosze, jaki model, jakies parametry, wrazenia itp.
saygon Napisano 7 Wrzesień 2002 Napisano 7 Wrzesień 2002 jak chcesz parametry to wejdz sobie na www.komputronik.pl ( chyba najl;epszy sklep internetowy) albo na www.2cpu.com i tam szukaj.
Rekomendowane odpowiedzi