Napisano 30 Sierpień 200222 l mam pytanko chce zakupic plyte dual pod athlony ale jakos nie moge znalezc konkretnych informacji, a tu przeciez wiele osob pracuje na nich, wiec prosze o informacje na temat tego jakie(szczegolnie pod maxa) sa najwydajniejsze i z jakimi prockami
Napisano 30 Sierpień 200222 l He he he.witam jestem postadaczem duala.msi k7d. i altonow 1.7 xp.ale zadjesz sobie sprawe ze onrmalny xp nieruszy w systermie dualnym???ma blokade musisz miec mp( o 500 zeta drożsy) albo łączyc mostki.powodzenia napisz czy dalej chcesz duala.
Napisano 3 Wrzesień 200222 l Autor jasne ze chce, tylko interesuje mnie jaką płytę ile wydać na nią by była optymalna.
Napisano 5 Wrzesień 200222 l masz kase kupuj gigabita( okolo 1500 zeta) jak masz nico mnjej to polecam MSI albo asusa.
Napisano 6 Wrzesień 200222 l Autor kurcze panowie konkrety prosze, jaki model, jakies parametry, wrazenia itp.
Napisano 7 Wrzesień 200222 l jak chcesz parametry to wejdz sobie na www.komputronik.pl ( chyba najl;epszy sklep internetowy) albo na www.2cpu.com i tam szukaj.